Aaa shit!

De här kan ju få vem som helst att börja röka, vill haaaa!!

So..

Now it's official, "I'm single and ready to mingle, and I've got pringles.."
Har alltid velat använda det citatet jao hehe. Men ja, så är det.
Shit vad konstigt det känns..

Anyone remember this one?

Kom att tänka på den, hur längesen var inte det?:-P


Too much

That's it. Mitt huvud är fyllt av allt annat än vad det borde. Förvirring och huvudvärk jao..

Jag har precis sökt jobb på Coca Colas lager i Haninge, sommarjobb bara men oh vad jag hoppas jag får det. I så fall skulle jag få truck kort och spendera mer tid med sis, och förhoppningsvis gratis cola hehe, hur sweet vore inte det?;-P

Försten så var Snabba Cash hur bra som helst, läste klart den på en gång och nu bara måste jag få tag på Aldrig Fucka Upp. Någon som har den som kan låna ut för en dag?:-D

Nej fy nu ska jag sova lite, huvudvärk som sagt. Och M kommer tidigt imorgon och we need to talk. I need my strength..

C'ya.

Some help please?

Jag vet jag är fattig men snygga shoes kan man ju inte prioritera bort liksom;-P Vilka ska jag köpa av dessa två, har seriös beslutsångest:-O



What a bummer

Och då pratar jag givetvis om mitt liv just nu.

Jag är arbetslös, fattig och uttråkad. Mitt liv består av onödiga möten, oregelbunden sömn, för mycket filmtittande, för lite mat ätande och en oändlig rad konstiga förslag från konstiga människor. Självklart händer annat med men det kan vi ta en annan gång..

Idag såg jag Bolt, första tecknade filmen jag kollat på länge. Hur bra som helst faktiskt och hamstern Rhino rockade ju totalt. Nu sitter jag av någon anledning och kollar på oscarsgalan och fy, jag skulle inte slagit på tvn ens för jag drabbas av en sån shoppinglust. Not good, not good at all. Det är som att vifta med en av farmors sjukt goda köttbullar framför näsan på en svältande unge. Give me give me give me!

Idag fick jag föresten också ett erbjudande om att bli porrskådis och tjäna the big bucks. Nej men typ iaf. En kille ville ha mig som sin privata modell och paya några tusen. Jag drabbades av lusten att tacka ja och i den stunden insåg jag att jag varit utan jobb på tok för länge så imorgon ska jag tamejfan ut och jaga jobb. Vilket som. Annars blir det porrbranchen säkert, om jag inte vore så pryd och blyg vill säga haha. Huvva!

Well jag vill inte sälja mig själv så jag får börja med mina ägodelar istället. Bland annat min stackars Hello Kitty väska som jag inte ens hunnit använda:-( Nöden går före allt.

http://www.tradera.com/Hello-Kitty-vaska-leopard-guld-auktion_85553800



Nej nu ska jag läsa Snabba Cash av Jens Lapidus tills jag däckar på soffan.

When it rains

Så skönt det är att träna ibland alltså, blev ingen strippträning idag dock hehe, bara vanlig:-P Det fick mig att tänka på annat en stund. Fan vad jag hatar att min kropp inte vill böja sig i de vinklar jag vill få den till men det kommer väl med tiden antar jag.. Lär ha träningsvärk imorgon men that's ok. Komma hit och träna massage någon?;-P

Hittade den här låten idag på nattstad, så jävla skön! Får lust att dansa jaoo, men det får jag iofs typ jämt haha.



Jag är helt fattig föresten, mitt konto är övertrasserat med 143 kr och de pengarna jag får i slutet av månaden kommer nog bara räcka till hyran. Samtidigt är folk där ute skyldiga mig sammanlagt 3300 kr sedan olika tillfällen. Känns jävligt surt faktiskt. Jag måste bli bättre på att säga nej och folk måste sluta behandla mig som något jävla sms lån/ soctant/ mamma/ välgörenhetsorganisation/ anden i lampan osv..

(So, what's up with this?)

"To all this shit, that I listen.."




Lovely



Ingen som har filmen? Går inte att ladda ner ju, så längesen jag såg den.. Sweet iaf.







Any more "bright" ideas? Maaan, this suck..!


:-O

Usch jag hade världens mardröm nyss och vågar tamejfan inte blunda igen.

Jag minns inte hur den började riktigt, men jag låg i sängen här i min lägenhet men det var som ändå inte min lägenhet, något var annorlunda. Flower är hos mig med och det är mörkt inne och hon ska sova hos mig. Av någon anledning så insisterar jag på att hon ska blåsa upp madrassen och sova där men hon får panik för det är mörkt och madrassen är ju för nära golvet. Jag säger det är ingen fara den är ju ganska tjock och vi kan ha den brevid sängen men hon blir vettskrämd och trycker sig mot väggen och vill inte vara nära glipan under sängen. Jag blir rädd då med och får en konstig känsla men säger fortfarande att det är väl inget farligt kolla det är ju inget under sängen, och så böjer jag mig ner, jag försöker dra med mig henne så hon ska se att det är lugnt men hon vägrar och jag börjar ramla ned mot golvet och försöker tända lampan brevid sängen samtidigt som jag känner paniken tränga in sina klor i mig. Lampan lyser men det är fortfarande lika mörkt och jag känner hur jag nästan blir dragen mot mörkret under sängen, jag försöker nå Flower för hjälp men hon är plötsligt borta och jag är helt ensam, skiträdd. Jag håller i lampan och försöker lysa och se något men nej, becksvart, bara när jag ser direkt på lampan så lyser den men dock väldigt väldigt svagt. Jag hör ljud från tvn som är avstängd, överallt hör jag ljud och det känns som att jag är fast på något sätt i mörkret och jag får en känsla av skräck och total hjälplöshet.

Sen vaknade jag, fortfarande totalt panikslagen. Jag är fortfarande rädd alltså, jag vågar inte släcka lampan.
Vad kan drömmen innebära? Förutom det faktum att jag är en mörkrädd mes alltså?:-P

Damn friday

Skit fredag faktiskt.

Alla är busy på sitt håll ikväll så jag har underhållt mig själv istället. Såg en knas japansk film som heter The machine girl, haha helt sjuk alltså. Laddade hem nåt som hette Soul Men också men pallar inte kolla mer nu. Ska sova för imorgon (idag eftersom klockan är över tolv) fyller bror år så då ska han grattas och det vankas marängsviss, me like:-)

Jag har rökt idag med men fy så äckligt det smakade. De ciggen som är kvar får nog sparas till nästa fylla eller nåt.. Bläh.

Sweet dreams my little bastards..

Sucker for romance

Idag var Flower här och vi käkade gogrytan med ris, synd bara att min matlust fortfarande är nästintill obefintlig. Vi kollade senaste Nip/Tuck också, romance, honest romance.. Jag dog..! Av någon anledning började jag tänka på Je t'aime, låten alltså. Så längesen jag hörde den, jag smälter jaoo..



Enyjoy my sweetlings..;-)

Nu ska jag snart hämta sista tvätten och sen läsa klart boken Svensk Maffia.

Have nice day, best wish, kiss kiss!^^ (Flower only you can understand this haha)

Suck..

Jag hatar detta. Jag hatar att jag ska vara så jävla sentimental och emotional och känslig av mig.
Min "tjejvecka" är till och med över men ändå krävs det inte mycket för att spela på mina strängar, eller känslor om man säger så. Jag är på tok för lättrörd..
Så avundsjuk jag är på alla dessa människor som kan vara fullkomligt oberörda av sådant som får mitt hjärta att vibrera. Jag måste vara världens tönt faktiskt.
 Jag är svag för allt, men speciellt såna här töntiga romantikgrejer.
Nu kollade jag en av mina serier, och smälte. Men böcker can do the trick too. Eller människor, ett leende..
Jag har på tok för stor inlevelseförmåga, för livlig fantasi och för mycket sympati.
Jag avundas dem som tänker mer med hjärnan än hjärtat.
Jag kan se det vackra i allt (utom möjligtvis spindlar) och alla även om de till och med förlorat tron på det själva.
Även om andra gett upp hoppet..
Jag kan aldrig sluta hoppas på något bra, jag letar och letar tills jag hittar det.
I suck. Someone please help me..?

"I don't know what I want, I only know what I don't want"

"Being romantic, she has a deathwish. So for a brief moment of passion she completely abandones all responsibilities.
"

Gissa från vilken film?;-) Jag gillar den, troligtvis för att jag känner igen mig så mycket i Cristina..
So sweeet!

Bilder från helgen



Luv U my sweetlings..!

Doh.

"Jag ska aldrig mer dricka" har jag god lust att säga, men då skulle jag troligtvis ljuga så jag låter bli. Det var faktiskt kul igår och jag är inte bakis, eller bara aningens iaf.. Däremot så har jag dagen efter ångest.

- Jag har lyckats trasha min fot så det gör ont att gå
- Utan att tänka på det så lånade jag ut min absolut sista hundring trots att jag behöver den själv
- Troligtvis kommer jag byta nummer fortast möjligt också eftersom jag gav ut det till nån snubbe som igår verkade väldigt kul men idag inser jag ju såklart att människor av det motsatta könet aldrig har siktet inställt på vänskap när de snackar med tjejer på krogen. Crap!
- Och så det faktum att jag är aningens generad idag. Lobotomi tack.

Sorry sis att jag ringde dig så sent haha.

Ska till mamma strax och käka go middag. Skriver mer sen, kanske får ni nån bild att kika på med haha har inte kollat hur gårdagens fyllebilder blev;-)

I love you



Melendi marry me! You'll sing and I'll dance and we'd be ooh så happy;-D

Men seriously, så jävla mys låt. Nån mer än mig som känner peppen?;-)

Nej

Still can't find the words to tell y' all..
 Sorry:-P


Sweet


Vackert väder

I natt sov jag faktiskt en sväng ändå, eller imorse snarare.. Somnade vid halv sju tror jag och vaknade sedan innan tolv av att sis ringde. Guuu så trött jag är men det är la bra ändå, då kanske jag somnar ikväll:-) Min hals känns värre idag och jag tror inte att något te i världen kan bota. Skit också. Idag har jag hållt mig sysselsatt med lite dammsugning och skurande så nu är golvet skinande rent och doftar gott iaf, sweeeet.

Nu ska jag röra mitt ass in till stan en sväng och löpa halstabletter och dra en säng in på bibblo. C'ya later my sweetlings..

nej nu räcker det

I natt ska jag inte sova, inget alls. För att förhoppningsvis däcka supertidigt imorgon och därefter leva som en normal (förkyld) människa.

Och farmor, för att du ska tro mig när jag säger att mina ögon är gröna har jag nu bildbevis:

Se, inget brunt nånstans. Grågrönt och snorgrönt, visst, men inget brunt:-P

Idag har jag varit på trafikskolan och blivit inskriven, fått böcker, information och hemläxa. Måste fråga bror om jag kan få låna hans gamla bok dock. Tyckte det kändes onödigt att lägga pengar på ett helt bokpaket när han ändå har bok sen han tog körkort förra året.

Föresten så håller jag på att bli sjuk och det är tack vare att min arbetsförmedlare hade möte med mig trots att hon kände sig sjuk på morgonen men beslöt sig för att gå till jobbet ändå. Så nu känner jag mig sjuk dygnet runt, mest morgon och kväll just nu dock men det blir värre för var dag. Jävla halsontet är värst.. Någon som har tips på hemmakurer som faktiskt funkar? Jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu!:-(

Har suttit och surrat med A på msn nån timme med, vi bytte massa sweet musik som jag lyssnar på nu och pratade om allt möjligt. Bland annat pratade vi om rullskridskor, han åkte massa när han var mindre i Kuba, shit vad sugen jag blev på att åka igen asså. Finns det inte kvar såna där gamla rullskridsko disco ställen nånstans där man kan hyra ett par och bara åka lite? You know, like the old days? Skulle så gärna vilja faktiskt.

 
Yesbox I'm boooored..

Ska kolla lite OTH och plåstra om min hals med lite välgörande te nu.. C'ya folks..

Sömnlös igen

I en vecka nu har jag haft svårt att sova, skitdrygt! Igår somnade jag inte förrns sex nån gång på morgonen och det känns som en sån natt nu med:-/

Anyhow.. Jag hade trevligt med F igår iaf, vi lagade mat, jag varmrätten och han salladen. Sen spelade vi fem partin playboy fia med knuff, mest för att jag är en sån dålig looser och ville ha revansch hehe. Han vann ändå med 3-2, riktigt spännande blev det där på slutet:-P Sen pluggade vi lite teori på datorn på en sida jag hittat här på nätet och efter det såg vi film, eller vi och vi.. Haha jag såg hela, han somnade i soffan innan vi ens sett halva. Pics pics:

Jag var ju såklart de rosa dårå men de svarta vann ju så.. Black power!:-P Fia är helt klart underskattat asså, y'all är inbjudna till spelkväll hos mig whenever:-D

Idag känner jag att jag verkligen har kommit igång med teorin iaf, jag har skaffat en användare på www.korkortonline.se där man får svara på massor med frågor, på tid om man vill och man kan se statistik från dag till dag med. Innan jag läst nån teori så gjorde jag ett test med blandade frågor, på det fick jag bara 32 rätt av 65. Sen nu när jag inte kunde sova så läste jag M's teoribok och gjorde sedan ett test med bara trafiksäkerhetsfrågor och klarade lite mer, 43 av 65. Yay det går ju framåt iaf:-)

Imorgon ska jag infinna mig på trafikskolan kl fyra och skrivas in, tur iaf att jag inte får köra än för jag kommer vara dyngtrött och ärligt så är jag skitskraj för all snö och skit ute. Till och med bror hade lite probs med bilen idag:-O En sak jag undrar över när det gäller teoriprov och uppkörning är dock följande: Det står på vägverkets hemsida att man inte får göra prov innan man genomgått halkkörning, innebär det att jag heller inte ens får boka in en tid för prov? För jag menar.. Det kanske dröjer tills jag försöker mig på halkkörning, men däremot är ju kötiderna sååå långa.. Får jag inte boka in tid för prov typ i april redan nu?

Oh wella wella nu ska jag fortsätta med min teori och se om nåt fastnar..

Have nice day, best wish, kiss kiss^^ 

Utmanad

Här är reglerna:

-gå in i mappen mina bilder
-gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen
-visa bilden på bloggen och skriv något om den
-invitera sex stycken till att vara med på utmaningen
-länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade


Jag och Flower innan utgång 2008, pale as a ghost jao beside this dark lovely lady. Luv U Flo:-*

Jag utmanar:

http://autumn.blogg.se/index.html
http://madeone.webblogg.se/
http://floflo.devote.se/
http://magnhild.devote.se/
http://mountainvalley.devote.se/
http://nattstad.se/bootybitch

Shoo

En liten sammanfattning på flera fina dagar kanske?:-)

Jag åkte ju till farmor och farfar i onsdags för att bli svets och bilproffs, det gick ganska fint faktiskt. Svetsa är verkligen skitkul och det är underbart att ha farföräldrar som är så duktiga och kan lära mig saker jag är intresserad av. Bilkörningen gick det kanske sämre med, stel som en pinne och nervös som få gjorde jag mitt bästa för att inte kvadda farfars bil i ett dike, och trots att jag var nära blev han inte hysterisk. Madde jag fattar vad du menar nu med att farfar är bra att köra med:-) Jag åt mig tjock på asgod mat med, om bara farmor visste hur grym hon är, inte bara på att laga mat utan rent allmänt. Hon är coolast i världen asså!:-D Här är lite pics därifrån:
 
Miniskotern här uppe, remember the good old days in Yttersjö nån?:-P

Idag var jag också på synundersökning inför körkortet och jag hade ovanligt bra syn, sweet sweet. Farfar ska låta mig gå trafikskola så jag äntligen kan ta körkortet, ännu mer sweeeeet jao! Jag hade 10 min innan synundersökningen så jag gick in på Popshop som ligger brevid och hittade såklart massa reagrejer, kom ut med en födelsedagspresent till bror (ej rea men ooh jag kunde inte låta bli) och ett playboy fia med knuff och en gigantish väckarklocka som jag troligtvis inte kommer våga använda eftersom grannarna lär klaga sönder för den låter såååå ohyggligt. Pics:


Ikväll har jag varit med grabbarna på Liljansberget och chillat innan de skulle ut. Jag har ytterligare ett mål nu förutom svetsutbildning och körkort: att göra K tjock. Time will tell if it works out;-) Fast med tanke på min history med män och tjockhet lär det inte bli några probs, bortsett från att jag inte bor med honom haha. I luv you my sweetlings! Nu sitter jag hemma och har precis tryckt in min "svetskonst" i en ram och hängt upp på väggen hehe man kan ju fan tro att den är köpt på Gallerix;-P Don't you think?


Oh and by the way.. kan ju ge er ett gott skratt när jag ändå är igång ey. Gissa vad som hände på hemvägen från grabbsen? Jo, jag var sjukt sugen på cola och nåt onyttigt så jag poppade in på Shell och köpte en cola och en mezzaluna med kyckling och pesto. När jag betalat stoppade killen i kassan in min cola i en påse och lade fram och jag tog den och gick ut med musiken dånande på högsta volym i öronen. Jag tyckte jag hörde någon ropa men antog att det var de i bilen utanför som ropade på chauffören. Guess what jag kommer på halvvägs hem? Min mezzaluna såklart, som jag var så dösugen på. Den måste ju värmas i ugnen där i 5 min, så det var ju såklart mig de ropade på och jag bara gick. Sure jag hade kunnat gå tillbaka, hade bara tagit typ en minut, men det var för pinsamt. Så nu fick jag steka en burgare istället och min underbara mezzaluna ligger färdig att ätas på Shell. FAN.

Imorgon ska F komma hit och vi ska plugga teori tillsammans. Förra gången lagade han mat så imorrn ska jag jävlar laga en go middag till honom jao, hope he likes it:-) Ska försöka övertala honom att spela ett parti playboy fia med mig också. Flower kommer nog hem imorrn med så kanske hinner hon spela med oss? Hoppas jao, the more the merrier eller hur det nu stavas:-P

Såg att jag blivit utmanad så nu ska jag se vilken hiskelig bild som kommer upp hehe. Puss my beloved ones!

Ps: Gu vad jag känner mig kärleksfull idag, har nästan lust att dra tillbaka till grabbsen en sväng och ge dem en stoooor björnkram.

Nu jävlar

ska jag sova! För imorgon kommer farmor och farfar och hämtar mig tidigt och vi ska till stugan och farmor ska lära mig svetsa och farfar ska lära mig köra bil:-P

För övrigt så färgade jag ögonbrynen idag men hittar inte min pincett, panik paniiiik jao!

Och till alla tjejer, om ni inte sett Killing me softly så se den oki? Jag kan se den hur många gånger som helst och bara åååh önska att en kille kunde vara sådär i sängen med mig;-) Sweeeet!


Nite nite ya' ll..

Trouble sleeping again..

Så det blev senaste Nip/Tuck i soffan istället. För er som inte sett episode 17 än, ooh my goood säger jag bara! Episode 16 med för den delen, har ni inte kommit så långt så måste ni verkligen bara ladda ner på direkten, ni kommer dö jag svär!;-)


Well nu är klockan två och jag har big plans på att släpa arslet ner till tvättstugan kl 7, alltså om fem timmar. Frågan är bara om jag hittar nåt bra tidsfördriv under tiden eller om jag kommer däcka sådär lagom precis innan och fucka hela dagen som jag gjorde igår..?

Jag har föresten fått anmälningsblanketten till Venedig nu. Är fortfarande väldigt osäker på om jag ska fara eller inte. Det kostar mig 1100 i depositionsavgift som jag får tillbaka så fort jag kommer fram och kan använda som fickpengar eller så. Men jag vet inte om jag ens har råd att unna mig själv det asså.. Kommer ju gå en del när jag och sis ska till fjällen i mars med och Csn har höjt mina återbetalningar med nästan dubbelt så mycket som jag räknat med. Det blir att leva snålt nu, inga mer parfymer eller kläder på ett tag:'-(

Äntligen


Nu har jag precis vunnit en auktion på en systemkamera så snart kan jag äntligen ägna mig åt foto igen. Igår när jag satt och myste med mig själv i soffan så blev jag så inspirerad av filmen Vicky Cristina Barcelona och beslöt mig för att börja fotografera igen. Jag var ju faktiskt ganska bra på det förut så varför inte liksom hihi nu har jag en anledning att gå utanför dörren varje dag iaf:-P Lär få den i slutet av veckan så till helgen ska jag ut å fota:-D

RSS 2.0