Mmhm..!

Nu ska jag kolla senaste Weeds, gryyyymaste serien jepp jepp. Och hon är sååå jävla snygg. 40 nånting liksom.. Kolla kroppen, kolla fejset.. I luuuv!



Från ett beroende till ett annat

Cola, sweet sweet cola.. Usch jag är beroende asså. Idag höll jag mig från att köpa, istället köpte jag naturgodis och skulle vara lite sådär halvt nyttig men ändå dämpa sötsuget. Funkar icket!:-( Jävla mens, den förvärrar läget med säkert 100%..

Idag när jag kom hem från övningskörning med mamma så hade kattskrället lämnat en present på min matta. Tack och lov ingen sån där brun illaluktande sak men däremot en spya. Mmm.. Lovely.. Not. Nej nu håller jag tamejfan på att bli kräksjuk själv av allt choklad doppat naturgodis jag hetsätit så jag ska gå och dricka en kopp te och sen är det läggdags. Kul va? Neh I know, sucks.

Saknar min knäppismongo som fan nu. Trodde aldrig jag skulle ha long distance förhållande igen asså. Men han är värd väntan, på honom skulle jag kunna vänta för alltid. Marry me W, me luv you long time;-P <3

I beg yooouuu!

Stockholmsfolk, sis, mongo, Stellan, A sxb om du fortfarande är där, anyone! Om någon har vägarna förbi Sns så please pleeease kolla om de här dojjorna finns kvar i stl 5 eller 5,5 och i så fall sätter jag in pengar så kan du köpa dem till mig pleeease(A)

Adidas Honey Mid

Surströmming

Nu vet jag med 100 % säkerhet att jag inte gillar surströmming längre. Lukten står jag däremot ut med, den är både kräkframkallande och hemtrevlig på samma gång:-P Jag käkade sill istället, fast bara lite, min matlust gick och gömde sig av nån anledning.

Usch jag är sjukt trött, så trött att jag skulle kunna lägga mig redan nu. Funderar på att gå ut på en promenad för att piggna till i det vackra vädret men det känns som meningslöst ändå, jag blir röksugen bara av tanken på en promenad utan vettigt mål. Och godis sugen jao.. Så går jag ut lär det bli den korta biten till affären och sen hem igen och äta godis och bli tjock och sen somna. Sucky sucky. Imorgon blir det gymkort så jag kan promenera dit istället i fortsättningen.


Jag har världens bästa bror<3 Han tog med mig till affären och bjöd på en M påse, yummie:-D Hoppas han kan träna på Tenton med så kan vi turas om att släpa dit varann när den andre inte orkar:-P

I believe in you<3


Gooood morning!

Så har man vaknat, gjort ett tappert försök till träning och käkat frulle. Snart ska bikinin på och stekardag nummer två kan börja.


Luv u so much min knäppis<3

Oh and..

Eftersom jag är eremit nu för tiden och typ har slutat vara social med annat än min dator så består min lördagkväll av godis, naturgodis, cola och de tre nyaste avsnitten av Weeds:-D


Flottig kräftMalin jaoo:-)

Hot hot and me like

Idag var en bra dag, vaknade tidigt och så for vi (la familia) till stranden. Den var dock ganska blåsig men lite sådär mys ändå.


Väl hemma la jag mig på gräsmattan här utanför en stund men daaamn! Not a good idea:

Fy fan vad oproportionelig jag ser ut här, men ni vet att så inte är fallet ey?;-P
Behöver träna dock, nån som är på?

Idag har jag även lagat sambus och nästan kört in i en annan bil i en rondell, hon var snabb asså, faktiskt.

Saknar min baby baby baby baby jaooo. Ska ringa honom nu och kiss him tru the phone. Han är bäst<3

Äntligen helg jaoo

Och vad gör jag? Jo, går och lägger mig tidigare än jag gjort hela veckan.

G'nite!


Ännu en dag

Men slitet är inte över.. Ikväll blir det fixa det sista innan besiktningen av lägenheten imorgon, uufff!!

Idag har jag vaknat och målat dagistoa, varmt som faaaan! Sen blev det körlektion (I suck!) och efter det Tegs vårdcentral. Jobba alltså, inte pga av sjukdom:-P

Yeye toan

Sthlm

Saknar hotellet
Saknar glädjen
Saknar värmen
och värmen från hans famn
Saknar blickarna
Saknar kyssarna
Saknar honom
och oss tillsammans

Jag saknar sönder helt enkelt:-(

Tillbaka

Så trist.. Det här är en skitmåndag I tell ya! Kom hem över 6 timmar senare än planerat pga att jag bytte plats med en gubbe på tåget, så i Vännäs väckte de honom för de trodde han skulle till Ume. Så jag vaknade i Burträsk och fick ta buss till Skellefte och sen buss till Ume. Sucky sucky. Missade körlektionen också och lär ju få paya för den trots att jag avbokade så fort jag vaknade och insåg att jag inte skulle hinna till Ume i tid..

Helgen var däremot the sweetest. Jag är kär, dökär och lycklig. Eller.. Så lycklig det går att vara i ett long distace relationship. Det kommer dagar som trots att solen skiner och jag lever så känns allt grått och jag är ledsen och nere för att jag inte får vara med honom. Men tanken på att vi snart kommer kunna vara tillsammans får mig att kämpa vidare<3

Imorgon börjar jag praktisera med Stefan, mammas sambo, på Lerstenen. Jag ska få måla och utföra trädgårdsarbete tror jag. Jag ska bli den bästa praktikanten ever;-P

Nu är det läggdags, ska upp vid sex imorgon och jobba:-)

Sweet dreams!


Weli, I luuuuv you!:-*

Yeye

Om tre timmar far jag med tåget till min älskade mongo W<3
Ha en sweet midsommar allihop, I know I will;-*

I see sun!

Fast nyss regnade det iofs. Lär ju regna igen när jag väl ska cykla omkring ute med:-S

Jaha.. Ni kanske undrar vad jag gör vaken nu? Well.. Antingen så tror ni säkert jag har fått någonting meningsfullt att göra, typ som att kliva upp som normalt folk och jobba och tjäna pengar. Eller så känner ni mig och vet att jag har nattugglat mig nu igen och således inte sovit alls. Nu är jag dock trött. Men jag håller på att tvätta och har sedan ett fortsatt fullspäckat schema så någon sömn blir det inte förrän ikväll.

Föresten så ska jag berätta en sak för er. Jag har hittat mannen i mitt liv. Jag tror this is it asså. Min W är det bästa som finns och vi ska gifta oss en vacker dag, oh ja, punkt slut;-D Och sedan få grymt vackra, intelligenta, underbara och lättuppfostrade kiddos. En tjej och en kille, tvillingar såklart, på min födelsedag, eller eventuellt nån varm solig dag på året, kanske på våren eller sensommaren. Jepp jepp så är det. Bara så ni vet. Ja och sen kommer vi såklart sitta i våran hammock på ålderns höst och vara lyckliga och skaka på huvudet åt alla som skiljer sig istället för att köra på med lite old fashioned romance. Jaoooo!:-D

<3

Dagens love

Saturday, June 13
You have been stepping out of your comfort zone lately, but try not to venture too far. You still want to be in control of your actions. It may be time to take a step back and reassess your strategy.


Hmm.. Jaså jaså. Jag hatar horoskop.

Aaouuuw

Tidigare hade man kunnat tro att jag försöker ta livet av mig med ugnsrengöringsmedel. Men så är inte fallet, jag håller bara på att flyttstäda. Oh what joy it brings! Not.

Har ont i magen som fan, delvis av rengöringsmedlet jag andats in och delvis för att jag oroar mig och undrar över massa. Även när man får höra att man inte behöver oroa sig så är man ju orolig ändå. Liksom, jaha men exakt VAD är det jag inte behöver oroa mig för då? Finns det något speciellt jag eventuellt kan tänkas oroa mig över om jag visste vad det var men som jag inte behöver oroa mig för? Yesbox, att haka upp sig är min grej jao..


Usch. Min morbrors fru har drabbats av nån form av akut leukemi och ligger nu på sjukhuset här i Ume. Jag har aldrig fattat riktigt vad sånt innebär men jag läste om det nu och fick ännu mer ont i magen. Det är hemskt ju, skithemskt och deprimerande.

 "Vuxna får också cellgiftsbehandling, och personer under 60 år får ofta tillägg av intensiv cellgiftsbehandling kombinerat med benmärgstransplantation. Den intensiva behandlingen dödar patientens egen benmärg och är så påfrestande för kroppen att personer över 60 år inte klarar den. Drygt 20 procent av de vuxna patienterna lever mer än 5 år."

Jaha, och vad innebär det? Är det de lucky 20 procenten som klarar sig och lever "hela fem år" efteråt eller är det de stackars 20 procenten som inte klarar det som kan leva några år till? Usch usch..
Men klart hon kommer klara sig, klart min morbror har gift sig med en fighter liksom.

Shiiit. Jag ska sysselsätta mig nu, slänga sopor och rengöra ugn och sånt så jag får tänka på annat än allt jag tänker på nu.

C ya.

Stardust

Holy crap asså.. I like. A lot. Riktigt nice film. Om ni som jag mot förmodan inte sett den, se den nu på direkten:-D

Jag känner bara, ett ord.. Techihhila<3

New Moon

Ååååååh!!! God damn varför skulle jag tvunget läsa den!? Såååå romantiskt, ROMANTISK AAAAAWWWWW!!!! Shit vad jag längtar efter filmen nu, och den släpps inte förrän i november:-( Fan nu måste jag läsa de andra böckerna med.. Jag vill nuuu!!

Men men.. Får kolla lite film istället. Har laddat Stardust som jag ska kolla nu. Jag har läst boken som är skriven av Neil Gaiman och den var ju riktigt bra så hoppas filmen är det med. Maaan jag ångrar att jag inte köpte cola på affären..

Student

Igår tog lillebror studenten, jag blev så stolt att jag nästan började böla. Första gången ever man ser honom i kostym, troligen sista med haha:-P





Det är liksom.. Whoa..! Lillebror aka Kalsongmannen har blivit stor. Sååå stolt!

Medan han cruisade omkring i limo så var jag och sis på stan, jag klippte mig. Iiih! Har inte så bra bilder men.. Köpte ett par skor med, har letat efter liknande hur länge som helst så nu var det bara att slå till:-P


Sedan blev det studentfika hos mamma och jag käkade så jag nästan dog, några timmar senare var det middag hos pappa och då var jag helt säker på att jag skulle spy eller att magen skulle spricka. Byxknappen fick defenitivt knäppas upp och en rullator för att komma till bilen sen hade inte skadat;-P


Allt detta på en dag, fatta att jag nästan dog hehe;-)

På Ws begäran tänkte jag visa mina fräknar med, men de syns knappt pga blixten. Men jag lovar de finns där, du får se live nästa vecka luv:-*


Sug

Känns som en riktig sugdag idag. Jag har ingen lust att äta men däremot har jag stått framför spegeln med en sax i ena handen och en tuss hår i andra och varit sååå nära att klippa. Ingen fantafrilla på måfå dårå utan bara klippa bort alla nötta jävla toppar, att sova på mitt eget hår känns som att ligga på en hög med svinto.

Ännu en sugig grej är att slasken luktar vinäger, uuuusch! Hur fan får man bort det??

Jag måste städa med, och packa ännu mera. Jag vill bara få det gjort nu, så less såååå less! Om nån känner för att komma över och hjälpa till så finns det kaka i kylen som väntar;-P Och te, hos mig finns det alltid te.

Hey!

Ville bara säga en sak. I'm soo awesome. And he's sooo wonderfully lovey..<3

Piece of cake

Last cake standing.. Sista natten med kakan.. Make my cake.. Ååååh jag har precis bakat sista kakan i lägenheten, nu ska allt packas ner:-( Men oh vilken kaka det blev, perfektion! Och glasyren.. Heavenly jag sväääär!;-)


You know you want it.. Hehe

Lite chokladpaj finns kvar med. Sugen? Kom å plocka:-)

Nu när lägenheten snart är tom, jag känner mig lite vemodig faktiskt. Oh well.. Jag känner mig glad med och upprymd. Jag vet inte vad som väntar sen när jag far söderut men jag är inte orolig, jag vet att jag alltid klarar mig. Och jag har min sis där, ska bli så skönt att kunna sitta och prata med henne face too face istället för mob. Och min W, mitt kära sego mongo.. Ska bli sååå skönt att kunna hålla om honom och inte bara kiss him tru the phone:-P Med dem som tror på mig kan jag klara allt<3

Lördagkväll. Jag är en sån jävla tråkig torrboll asså. Vilken normal.. Ungdom höll jag på att säga men fuck, jag räknas väl som vuxen nu? Aja.. Vilken normal ensamstående (eller är jag ensamstående, jag kanske har en pojkvän? Damn jag vet inte, önskar jag visste..) människa är hemma och bakar, dricker cola och läser en bok en lördagkväll?? No one but me, I bet. Lyssnar på New Kids också, ännu en knas grej haha. Mobba mig bäst ni vill;-P

I did it!

Ja alltså.. Jag körde hem hela vägen från mamma, i E4 korsningen som varit min skräck från första dagen jag satt mig i förarsätet. I did it! Utan att vare sig få kärringstopp eller kissa på mig wohoo!:-P Däremot så körde jag bara 30 för det var så läskigt och sen fick jag kärringstopp i rondellen här på Teg istället, han i bilen bakom såg sådär lagom road ut haha.

Emmas fika var mys, så längesen man såg alla och my god, vad alla minnen från barndomen kom tillbaka:-) Tur som fan jag följde med till Emmaus sen, gjorde världens kap, en resväska a'la the good old fashioned movie star times typ för bara 25 kr. Den ska jag använda när jag ska till Sthlm, måste klä mig lite sådär kvinnligt mystiskt också så jag matchar väskan;-P


Och för er som inte bor i Norrland ska jag berätta en riktig skräckis: Det haglade här idag!:-O UUUUFFFF!!! Men vi har åtminstone sol nu, tack och lov. Men fan ingen värme:-(

Jag måste föresten klippa mig, mamma säger att mitt hår är risigt som fan och hon har rätt. Men vad ska jag göra med skiten egentligen, hur ska jag klippa då? Förslag pleeease?


Nu ska jag baka en ny banan och chokladkaka. Nu jävlar liksom, den ska fan inte få vinna! Den här gången ska jag inte pilla bort ströbröd över slasken. Kakjävel..

My god vilken huvudvärk jag fick av att köra, jag och bilar går inte ihop egentligen.





(Picture me singin aiit? Med Jordan Knight röst hahah:)

"There's just so muuuuch that I wanna saaaay
but when I look at yooouu all my thoughts get in the way!
I'll be loving you foreeeeveeer, just as looong as you want me to beee
I'll be loving you foreeeeever, all this love's for youuu and meeee"



Holy crap!!

Jag ska snart fara till Emma för hon bjuder på examensfika, nu är hon färdigutbildad lärare och maaan jag vet hon kommer kicka ass. Men saken är den att jag tänkte baka min specialité och ta med, banan och chokladkaka med kaffe och chokladglasyr. Men vad händer när jag ska borsta av lite ströbröd från kanterna? Jo:

Jag tappade den såklart. Klant jävla ass jag!!

Igår kom Flower hit och vi kollade film hade myspys. I'm through with white girls, sååå jävla bra hahah.


Mmm.. Yummie!

Poor guy, but ooh I luuuv the cat!!


:-(

I miss my boo!<3

Meow.

Sov för länge idag, jävla halsen som krånglar på natten. Förkylning, kronisk jävla nässelfeber och mensvärk. Oh yay kan det bli bättre liksom? Kacsi som en katt också, I need my W, in sooo many ways..

Nu ska jag duscha och pyssla om mig själv lite. Just because I'm sick doesn't mean I can't feel pretty, eller.. Försöka går ju alltid haha.


Har nyss varit å övningskört med mamma. Det gick bra faktiskt, vi körde omkring på Böleäng och runt Volvo och Röbäck och lite här på Teg så jag skulle få köra i rondeller och korsningar. Egentligen så höll jag nog på att kissa på mig till och från, nervig som jag är, men mamma verkar känna av det varje gång och pratar lugnande och berömmer mig varje gång jag inte gör fel. Och även om jag gör fel så skriker hon inte. Jag känner mig som en glad hund som gjort rätt och viftar på svansen;-P Efteråt handlade jag lite choklad och sånt, det är den tiden på månaden jaoo, chocolate cravings haha. Kunde inte motstå naturgodiset heller, kanderade jordnötter, riskex med sojabönor, japanska riskakor, macadamianötter.. De sistnämnda är sjuuuukt goda faktiskt.


Nu ska jag ta och ladda hem en film och sen ringa mitt kära mongo medan han fortfarande är vid medvetande<3

Late night blah by Sugah

Man kan tycka om varandra lika mycket. Men det sägs att en alltid älskar den andra mer. Jag är den "en", han är den andra. Det vet jag redan nu för så har det alltid varit. Jag älskar aldrig måttligt, håller aldrig tillbaka, jag vet inte hur man gör. Jag älskar alltid fullt ut. Men med den vetskapen att någon annan betyder mer för mig än vad jag gör för den personen så kommer alltid rädslan. "Kommer han lämna mig för att jag älskar honom för mycket?", "Borde jag dölja allt jag känner så han inte sticker?", "Är hans ord sanna, kan jag tro på dem, menade han verkligen det där eller var det jag som så gärna ville höra det att min hjärna fick det att låta som något mer än det faktiskt var?" Osv osv.. I boken jag läste häromdagen så var huvudpersonen så osäker på sig själv att hon inte kunde tro på att hennes kille älskade henne ens en bråkdel av vad hon älskade honom. Inte förrän hon såg ringen han tänkte fria till henne med blev hon säker på att han verkligen älskade henne. Jag hoppas inte jag är sån:-O Fast den killen lämnade ju henne iofs så fort han mötte hennes mycket snyggare och intressantare kompis:-O Så.. Egentligen, man vet aldrig.

Ursäkta mitt nattbabbel, men kolla klockan och lägg till det faktum att jag har bomull i skallen av förkylningen och att jag dessutom är ett emotional mensmonster. I know, I know, it's stupid. Men jag fortsätter nog bygga mina luftslott ett tag till och drömmer vidare. Vad vore vi utan drömmar och förhoppningar egentligen? Realistiska ja. Ufff. Not my style det vet ni haha.



Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am home again
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am whole again
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am young again
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am fun again

However far away, I will always love you
However long I stay, I will always love you
Whatever words I say, I will always love you
I will always love you

Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am free again
Whenever I'm alone with you
You make me feel like I am clean again

However far away, I will always love you
However long I stay, I will always love you
Whatever words I say, I will always love you
I will always love you

(The Cures version, originalet alltså, är bättre)


I' might get hurt, I know I might
but  I'll take the risk.
Coz I know there's also a chance
that I'll experience 
true happiness.


Oh no!

Ufff.. Några minuter senare hade mörkret lagt sig även över Teg och monsunregnet öste ner. Jag måste till stan strax och köpa laddare och posta brev å sånt. Yippie yay..


Nattfika;-P

"Den jag ville ha"

Jag har precis läst klart en bok jag lånade av mamma, Den jag ville ha, heter den och när jag läst klart de sista raderna så kände jag mig sådär extremt kärlekskrank som jag alltid blir av såna böcker och filmer och fick en översvallande lust att ringa W. And so I did. My goood vad jag saknar honom! Han var och spelade biljard med polarna. Mina vänner vet att han finns i mitt liv och vilken roll han spelar för mig men jag undrar lite.. Vet hans omgivning att jag finns? Eller är jag bara en brud liksom, eller.. Nada? Hmm hmm.

Jag saknar den gamla goda tiden i skåne, biljardkvällarna på Sharkys och spelningarna i Malmö bland annat. Vad säger du Fluffy, ska vi inte dra en biljard nån kväll eller nån eftermiddag?

Idag kom Stefan och hjälpte mig flytta lite saker till förrådet i deras källare, den obebodda känslan smyger sig på mer och mer här. Snart kommer dagen då detta inte längre kommer kännas som mitt hem, med det menar jag den dagen då jag flyttar mina bakgrejor så jag inte längre kan svänga ihop en kaka när jag känner för det;-) Alltför snart..

Just nu äter jag violglass och försöker svalka min stackars hals. Musklerna har börjat värka som fan och jag har varit trött och hängig hela dagen:-(

Någon som har en nokialaddare till salu föresten? I need one, fast, and badly!

I'm in love.

Väska till salu

Handgjord väska i äkta skinn från Maharani of Tirapunji. 100 kr eller bud;-)


Uh huuuh

Skit också, hals ontet är än värre idag än det var igår och jag har ont i öronen med. Crap! Jag låter lika sexig som en kråka i målbrottet just nu, yay..

Började dagen med en snus och Dagens Arbete, blev lite chipsfrukost och Days också. Nu: Te, massor av te med honung.

Lovely jao

Torsdag till söndag, helt underbart! Jag och Flower var på stan och kollade in kläder (skorna, ge mig ge mig ge mig pleeease!) och sen träffade vi Abbe, underbara fina Abbe, och käkade god middag på Costas och pratade om allt och ingenting. Verkligen mys:-)
   

Sen kom fredagen och jag sprang som en galning på stan och fixade hit och dit och räknade timmarna tills min mongo kom (min kära herr W<3). Det blev ytterst lite sightseeing sen och en snabb utgång, resten av helgen spenderade vi hos mig och bara.. ååh, myyyys! Jag har inga bilder från helgen, den försvann på några sekunder bara and I'm so into him, jag glömde omvärlden helt enkelt. Däremot så vill jag rekommendera denna:

Sååå god! Men next time, jordgubbar och sprutgrädde;-P

Idag körde jag och farfar bort sängen och tvn, nu sover jag på uppblåsbar madrass och imorgon ska ännu mer stuff bort till ett förråd. Det är nästan så det ekar nu faktiskt. Jag fick med mig Flower hem på middag idag så vi lagade renskavsgryta och åt ihjäl oss och diskuterade lite. (Ni killar är verkligen knas asså..)


Om 18 dagar får jag förhoppningsvis träffa W igen. Jag saknar honom redan sjukt mycket och det är galet (galet på ett bra sätt alltså) hur rätt allting känns. Han är både min vän och min älskling, jag har aldrig haft det med någon förut och jag hoppas att det kommer funka mellan oss. I wanna be his gal and I want him to be my man, for real ni vet<3

Idag är det rökfri dag nr 10, so far so good:-)

Strax är det läggdags, jag är sjukt trött faktiskt, måste bero på förkylningen jag håller på att dra på mig. Imorse vaknade jag med halsont och det ger sig inte:-(

RSS 2.0