G'nite

Godis och shit till frukost men åtminstone en nyttig middag:-P

God som fan var den med;-D

Imorgon är min sista dag som praktikant, känns konstigt och skönt samtidigt. Hoppas att jag får veta den här veckan om jag får jobba på Scania eller inte.

Ny hårfärg




Så vad tycks? Det känns för mörkt men jag kanske bara behöver vänja mig.

I miss myself

Mitt gamla jag, 15 kilo lättare..


Måste försöka komma dit igen, eller åtminstone halvägs..


Blah

Idag hade jag intervju hos Adecco för Scania. Jag vet inte alls hur det gick, hoppas på det bästa men är beredd på det värsta:-O

Känns inte bra iaf. Fick veta idag att Försäkringskassan är efter som fan så pengarna jag skulle få imorgon blir sena, hur sena vettefan. Jag som tänkte handla mat imorgon och måste fylla på busskortet. Crap! Blir ingen Grönan med sis och Emma på torsdag heller då:-(

Om natten








I natt drömde jag

att du inte var död. Jag satt vid en av busshållplatserna och det var sommarväder och där kom du gåendes och jag bara stirrade som om du var ett spöke. Då gick du närmare mig och skrattade åt mina tefatsögon och sa "Men Malin vad trög du är, att du inte fattade att det bara var en pr bluff". Jag blev jätte arg, men samtidigt så jävla lättad. Det var så skönt att se dig och höra din röst. Till slut var det som om det aldrig hänt, som om något dåligt aldrig hänt. Vi låg där i gräset sida vid sida på kullarna vid Volvo, du hade aldrig gått upp de där 30 kilona för allt det där om behandlingshem var bara en dålig dröm, vi låg där två vuxna vänner utan något bekymmer i världen och pratade tvätt tid, jag får tvätta med dig för du har tid snart och inte jag.

Jag vaknade såklart och insåg att det som just hänt bara var en dröm, som det gör ont att vakna från. För ett år sen så ringer du mig snart och säger att du får ringa igen. Du låter så positiv igen och det gör mig glad. Om du bara visste vad jag saknar dig..

Jag kan bara hoppas att du är i himlen, att du har det bättre där och att jag också får komma dit så att vi ses igen.


Sicko



Det suger verkligen att vara sjuk. Speciellt nu när jag inte har råd och när vädret är så vackert. Självklart har jag **** också så nu är det bara att välja om jag ska köpa tamponger eller halstabletter för jag har inte råd med båda:-S Inte idag dock, mitt huvud väger tusen kilo så jag ska ta det nu och lägga mig i sängen igen.

Weekend

Rätt nice helg har det varit, lördagen spenderades i stan med min älskling och hans vän. Gud vad vi gick asså, sightseeing på högsta nivå för mig haha:-P Hoppas på fler såna sommardagar:-)


Idag har jag varit hemma hos sis och hennes karl och chillat, har även fått cola sprutat på mig i Mörby centrum, fråga inte hur:-P Till slut försvann molnen och solen kom fram, riktigt nice. Hoppas det blir fint väder hela sommaren nu, minst 25 vill jag ha;-D Tack och lov att jag fick duscha hemma hos sis med innan hon körde hem mig, lampan i källaren funkar inte så jag hade aldrig vågat duscha här hemma:-S På vägen hem så stannade vi på donken och käkade lite mat här hemma. Just nu ber jag för att Madde och Hasse är hemma och inte sitter fast i trafiken, det såg galet ut i riktning mot Sthlm asså. Håll tummarna jao!

gaaah

Varje gång jag tänker skriva ett underhållande inlägg så blir jag lat och skriver bara ett tråkigt inlägg istället, förlåt för det. Men nu tänker jag göra det än en gång för jag måste duscha och sen fixa lite middag. Iaf så var mami här i helgen och det var råmys och nu är det typ sommar ute, nästan, för till och med jag slängde av mig jackan en sväng idag:-)

<3

Lördag






Ni får lista ut min dag idag, är lite seg. Whisky chokladen är inte till mig iaf kan jag säga:-P
Nu är min darl här och vi ska myspysa och imorrn kommer min mami till mig<3

Friday night blah

Om jag börjar med torsdagen som var en riktigt bra dag i jämförelse med idag. Sol redan på morgonen på G till praktiken, lovely! Varje rast ute kändes som sommar i ryggen på mig där solen sken, inte skuggan dock men det kan vi prata om en annan gång..


Efter praktiken drog jag och babe in till stan för jag skulle prova ett par skor, ni vet nog vilka jao;-) Ja precis, Adidas by Fafi, honey mid style. Jag kände dock att jag inte hade råd med de underbara små sakerna men min älskling är mongo och slösar sina pengar på mig och köpte dem åt mig. Knäppish där men lots of luvish luvish. Känner mig sjukt bortskämd dock:-O Sen gick vi äntligen och åt på Koh Pangang (eller hur det nu stavas) och inredningen var nice men maten gjorde mig lite besviken faktiskt. Det var ok men inte mer än så.



Så idag då. I morse hade jag möte med min coach och skrev slutrapport för jag kommer inte vara där mer nu efter den 12e. It's sad.. Jag trivs verkligen där och hon hjälper mig så mycket i mitt jobbsökande. Nästa vecka ska jag prata med AF och se om jag kan få tillbaka min coach igen. Vädret sög ju som fan idag, det är väl ingen nyhet för alla som bor här eller ni som sett vädret på tv? Trodde jag skulle blåsa iväg, om jag inte frös ihjäl först:-S Fick inte jobbet på Tamro som jag hoppats och trott på så mycket de senaste veckorna heller. Skitdag I say..! Ikväll har jag iaf gått en runda. Till solariet. I mina nya fina Fafiskor. Kändes bra iaf, I luuv<3


Nu tror jag dock att jag ska laga lite mat, börjar bli lite småhungrig faktiskt. Sen blir det att kolla resten av Book of Eli och kanske en serie.

C'ya.

Min nya kärlek

Från SNS, föll direkt jag såg dem på facebook. Så i slutet av månaden slår jag till, defenitivt! Omjag har råd:-P
<3

Helgen

Valborg sög ju som sagt. Men så vaknade jag på natten av min kära karl som ville krypa ned under täcket då kändes allt genast bättre<3 Igår firade vi ett år, ett helt år har redan gått sedan vi för första gången checkade in på hotell Mornington i Bromma och jag är fortfarande lika kär och galen, om inte mer. Jag saknar honom fortfarande lika mycket samma sekund han går:-( Nu när han inte är här så känns det som att jag blivit av med något viktigt, typ min högra arm eller mina ögon eller min rörelseförmåga eller mitt hjärta. Jag fungerar helt enkelt inte som jag ska utan honom. Hoppas vi alltid kommer vara tillsammans för jag har aldrig varit så lycklig med någon som jag är nu<3


Bananpannkaka till lunch med sirap innan sis kom förbi:-)

Jag säger bara tack och lov att min kära syster kom hit. Vi har solat och gått promenad in till centrum och käkat på Sandys och sedan promenerade vi vägen hem också, många steg på räknaren som jag inte skulle fått annars:-P
;-P




Så vad ska man nu göra tro? Fortfarande ljust ute men jag orkar inte vara hurtig och gå ut mer idag. För tidigt för läggdags med.. Usch jag vill verkligen inte till min tråkiga praktik imorgon, jag dör av tristess där! Blääh.

Valborg

Kunde vart värre men också såååå mycket bättre. Har spenderat hela kvällen hemma, ensam, och önskat att jag haft någon att kolla majbrasa med. Sucky sucky.

Såhär nöjd kände jag mig idag, uttråkad med värkande fötter.

Och appropå fötter, mammaaaaa min tjocksocka har gått sönder!:'-(

RSS 2.0