Föresten

Kolla min goda cheescake jag käkade idag, lovely!!

Last update before..

Kan ju bara säga att igår var en rätt så nice dag förutom att jag kuggade manöverbanan, men det är lugnt, jag klarade den idag:-) Först hängde jag med grabbsen en sväng å sen träffade jag Flower och vi käkade goooooood middag hos henne<3

Pics pics in the mix



Chillin' time at the old prison yeye. Det här är Mohameds garderob, dag outfiten och fin kvälls outfiten hahah;-P



Sötkatt, söt cherries och söt Flower<3

Leaving on a jetplane.. Don't know if I'll be back again.. Jo, men önska kan man ju alltid.

Till salu



Älskar den men jag har ändå bara använt den två gånger, kanske kan den göra någon annan lycklig?
100 kr eller högstbjudande.

Söndag.

Vaknar upp till en tom dag. Allt känns tomt och den där känslan av meningslöshet ligger tung över bröstet. Det enda som inte känns tomt och tungt är mitt sprängfyllda hjärta. Jag förstår inte hur jag kan vakna upp och bara känna mig sådär ledsen och nere och onödig. Jag har haft många sådana dagar på sistone faktiskt, dagar när drömmen känns ouppnåelig och inte bara ett steg bort som det annars brukar kännas. Kanske är det hösten som gör sig påmind? En årstid går mot sitt slut och kylan kommer smygande och jag känner mig ensam och hopplös..

Min älskling, jag är så glad att du finns för mig. När allt annat dör och allt blir kallt och mörkt, då ska vi äntligen få leva tillsammans på våra hjärtans egna villkor och jag kommer inte frysa längre. I din famn fryser jag aldrig, du är min sol och du ger mig liv och hopp om lycka. Du gör mig lycklig<3

Coolish

Visste ni detta? Hon kan sjunga ju, snygg, bra skådis och även bra sångröst. Grymt:-D

Det är tjejrösten alltså heh. Inte killen som sjunger först:-P

When it's right, it's right

Kollade precis en film från -08 som heter Wedding Daze, en film precis i min smak måste jag säga. Jag tror också på att man kan finna den rätte på ett helt knas ställe. Eller tror.. Jag vet, för jag har hittat min rätte med. Jag älskar honom och han älskar mig tillbaka. Han snodde mitt hjärta över telefon;-P It's true, really:-D

I eftermiddags for sis hem till storstan igen. Jag måste erkänna att jag saknar henne redan:-( När jag satt med mama i soffan höll jag på fråga var hon var, tänkte hon kanske var på toa eller nåt. Sen kom jag på att hon for ju. Fan vad tomt det känns.. Men skönt att jag ska flytta dit snart och kunna vara närmare:-)

Ikväll har jag föresten ätit skrovmål. Och godis. Och en vaniljmunk. Och en vanlig munk. Och en stor fet hemmagjord Ica bulle. Och lite mer godis. Fan jag är sugen på nåt, chips kanske? Haha jag vet det låter knas men ni som känner mig vet att jag inte är normal;-P Jag köpte föresten ett par skor idag på Ica Maxi, 50 spänn bara. De var ju gulliga så jag kunde inte låta bli. JA det är barnskor och JA det är storlek 35 och YEYE de passar faktiskt perfekt:-D


Tog lite bild när sis var här med. Lite ego sådär och så nån bilbild:-)



Och låt mig få presentera katten och vårt vatten for the day, rostvattnet aka bajsvattnet haha

Kisse- Mys. Vatten- Not so much..


Nu ska jag göra som katten och sova.

Mongoluuuv for real babe<3 :-*

What is love?

Love is Weli<3

En snabb update

Tänkte bara visa mina konstnärliga muffins jag bakade häromdagen. Och grabbsen i solen, kontakta mig om ni letar efter framtida man;-P Eller nej just det de är upptagna nästan allihop, sorry alla singlar, all the good men are taken haha;-)



You like? Kladdmuffins med marängtopp, brors favvisar:-D



Idag var sis och jag (ja hon är i Ume nu, yaaay!) och fikade med våra gammgrannar sedan barnsben. Det var nice men uuuuuh jag ska aldrig mer dricka kaffe!! Seriöst, jag mår jättedåligt:-( Nästa gång blir det gammalt vanligt hederligt chai te jaoo!:-O

Clara du får maila bilderna till mig från idag, den här är den enda jag har så den får duga så länge, klaga bäst ni vill haha:-P

Snart kommer farmor och farfar hit och mamma har lagat gourmet mat, rostbiff med hasselbackspotatis och kantarellsås. Yummie!

Oh oh! My baby's back. Jag är så glaaaad!!:-D Och nästa vecka ses vi, can't wait! Längtar så mycket<3



Weli luv, siempre te amo.

Rösta, vilken passar mig mest;-P



Personligen så gillar jag faktiskt bild nummer 4, 10 och 11 bäst. Vad säger ni?;-P

12
34
56
78
910
1112
1314

Daaamn vad jag har haft roligt med dessa hahahahahah!!:-D

OH SHIT!

Igår var en otroligt bra dag. Så därför är såklart idag dagen från helvetet. Har spenderat nästan två timmar på studentkliniken och blivit undersökt av tandläkare, ganska dumt eftersom det framgick att jag ändå inte kan gå dit eftersom jag ska flytta innan de skulle hinna bli klara. Nästan 600 kr gick undersökningen på. Fick ett kostnadsförslag vad allt som MÅSTE göras ungefär kommer gå på, men som troligen kommer sluta på en mycket dyrare summa: 4479 kr!!:-O Hur skulle jag ha råd med det?? Nästan alla mina pengar går ju till körkortet och hyra och räkningar:-( Dra ut tänder och lagning av hål och tandhygienist och gud vet vad.. Ni som är under 20 eller vad det nu är, GÅ TILL TANDLÄKAREN MEDANS DET ÄR GRATIS!!! Annars kommer ni ångra er som fan jag lovar:-O Ska ringa studentklinik i Sthlm nästa vecka och se om jag kan få tid där istället.

Iaf nu åker piercingen ut, den har sabbat mitt tandkött och jag vågar inte ha kvar den hur mycket jag än vill:-( Kolsyrade drycker bannlyses för alltid med undantag en (HÖGST EN! Hon sa det var ok, men inte mer) gång i veckan. Och när stocken är slut så är det även slutsnusat. Jag vet ärligt inte hur det ska gå. Jag har panik:-O Tre månader helt utan cigg idag iaf, wohoo:-) Jag borde heller inte äta godis sa tandläkaren. DAMN JAG KOMMER SJÄLVDÖ!! Jag menar, sluta med allt? Godis, cola och snus.. Snuset sa hon inget om men ändå.. Damn..

Jag måste bara säga en sak

Eller flera. Men bara bra saker. Här kommer de:
  • I morse när jag körde så sa min lärare att jag är riktigt duktig. Tro mig, det är det underbaraste jag fått höra hittills. Skitglad!
  • Sen det här att jag blivit lovad jobb, också det underbart.
  • När jag körde med mamma så såg hon en stor skillnad från igår, mesen i mig börjar försvinna, troligtvis för att det gick så bra på lektionen idag:-)
  • Jag hörde av min kära älsklings mongo, han älskar mig och saknar mig. Thank you God for bringing this man into my life. Jag är kär och lycklig, men saknar sönder dock:-( <3

För övrigt idag var jag med Mohamed och Mukhtar på stan en sväng, för en gångs skull var det jag som hängde på och bedömde herrkläder. Herregud vilken rea de har på Dressman. Grabbar om ni är på shoppinghumör, gå dit, 70% rabatt på tokmycket;-D Sen blev jag såklart tvungen att få lite mer tjejaffärs atmosfär runt mig så jag gick in i en väskbutik. Skulle jag verkligen inte ha gjort för då fick jag syn på den här underbara tingesten. Jag är kär!!

Endast 1200 blygsamma kronor;-P Så, nån som känner för att skämma bort mig?;-D
Den skulle ju matcha min klocka så fint, och min tattoo, och mina klänningar..
Aaaaww..!

Nu ska jag ta och läsa en bok och käka choklad. Sen sova innan det händer något som förstör den här glada dagen. Plus att jag har tandläkartid halv nio imorgon:-O

Weeiiii!!

Jag har ett jobb i Stockholm när jag flyttar!:-D Så fort jag tagit körkortet har jag ett jobb som väntar, hur lovely är inte det!?:-P Ok det blir inte 8 timmar om dagen i början, men om det funkar bra så kommer jag ha ett bra jobb med bra inkomst och inte behöva oroa mig mer. SWEEEEET!!

Jag borde sova!

Jag borde verkligen. Men jag fastnade på folks bloggar. Efter ett tag kom jag in på de här kända fjortisbloggarna. Shit asså, jag kanske håller på att bli gammal men daaamn vad jävliga de småbrudarna ser ut! Jag skulle aldrig låta mina kids gå omkring så.. Om de tvunget måste ha smink så skulle jag åtminstone lära mina döttrar hur man målar på sig mascara utan att se ut som de klistrat tjocka spindelben på ögonen:-O Inget ont om de små fjortisarna, jag önskar bara de kunde ta det lugnt och vara så unga som de faktiskt är istället för att tävla om vem som har mest smink, flest läsare och minst och dyrast kläder på sig. Stackars flickor, när de blir i min ålder kommer de ju vara helt förstörda:-(

Usch nu är det faktiskt läggdags. Har körning 08.30 imorgon och innan dess ska jag gå förbi farbror blå en sväng.

Yeye

Kollade nyss på Livet är en schlager. Damn vilken bra film! Jag grät i slutet, så klart, jag är en sån nörd haha.

Föresten såhär ser jag ut i en bil, fast mer skiträdd alltså:-P


Ja jag lekte lite med bilderna, hur kul är det annars?;-D Men, visst passar jag i en bil i alla fall? Lite kanske?:-P


Till filmen käkade jag såklart glass, världens godaste glassigaste glass;-)

Important shit for the day, done.

Så har man vaknat, faktiskt ätit en liten frukost, övningskört (jag hatar enkelriktade gator!) och sprungit ett ärende på stan. Idag ändrades vädret helt knas. När jag gick hemifrån var det kallt och blåsigt och när jag kört klart blev det varmt och jackan åkte av. Hösten är definitivt här, man vet aldrig vad man kan vänta sig.

Oh vad jag vill ha lockigt hår, eller inte lockigt, mer vågigt som. Typ som bilden här nedan fast lite mer. Vad jag älskar mitt fluff när det är fluffigt:-P Någon som vet om det går att fixa, permanent alltså så jag alltid kan ha håret så?


Idag tänkte jag skriva till dig luv, inget speciellt, bara något om vädret och hur du skulle ha skrattat om du såg mig idag. Men så kom jag på att det är som det är just nu, jag vet ju inte om du skulle ha kunnat läsa eller inte. Så jag lät bli. Men jag saknar dig sååå ska du veta, att inte ens få höra din röst på flera dagar dödar mig. Men var du än är, vad du än gör, mitt hjärta är hos dig luv.



Du vet att det är en galen värld 
men bättre än innan du va här


I'm the exeption, not the rule

Ja jag har precis sett He's just not that into you, oh den var bra ju:-D Inte lika chickflick som Confessions of a shopaholic men definitivt mindre förutsägbar. I like.

Just nu spöregnar det ute och blixten har slagit ned fem gånger. Ja jag är rädd. Men om jag stänger av datorn så kan jag inte kolla på alla bilder på mitt älsklingsmongo. (Mongo luv, om du läser det här, jagsaknardigsåmycketattjagtrorjagfårenhjärtattacksnart!!)

Nu är det läggdags. Klockan är över tolv och jag är insmord i kokoskräm och håret är flätat i de fulaste inbakade flätorna man kan tänka sig. Nej, ni får inte se bild och nej, jag ska inte ha det så, jag vill bara ha liiite lockigt imorgon.

You complete me


Mamma skulle till Ö&B

och jag hängde på. Men jag fick inte köra för hon hade bråttom. Vad säger det om mig som förare tro? Jag kör för sakta och veligt. Jag måste verkligen bli mer självsäker framför ratten alltså, min bror såg mig igår när jag körde och han undrade varför jag såg så jävla rädd ut haha. Dagens fynd från Ö&B iaf, henna schampoo och balsam. Visserligen mot mjäll men whatever, det måste ju helt enkelt vara bra för mitt henna hår iaf:-)


På stan idag köpte jag även en liten sak som visar på vilken töntig flickvän jag är. Men ååååh jag saknar min Weli!:-(

Det är ett halsband by the way, ni vet såna där som var så inne bland småkids (som mig) någon gång där på nittiotalet:-P
 
Och så håret, mitt hår som kan få vem som helst att kolla på fel trafikljus i en korsning hehe

Så..

Idag är jag seg så ni får bara lite bilder. Under och efter typ:-) Och ni som skriver anonymt, snälla skriv vilka ni är så jag vet vem jag eventuellt svarar:-P


Från klet till..

Jajaja jag vet kass bild. Men ja, ni ser. REDHEAD!:-P

Idag

Tänkte jag för det första visa min tjockmage från i fredags, varsegod:-P


Och så har jag köpt henna idag, ta en sista kik på min vanliga färg:-D


I need you

I need you so bad my love
But I don't wanna push you and be a nag, my love
I'm dyin' to hear your voice
But I want it to be your choice
So I'm just sittin' here
wondering what you're doin' over there
Hoping and waiting for you to call
coz I'm not feelin' good at all
This morning I woke up with a bad feelin'
and you're the only one that can heal it
So I don't know what else to do
than sit around and wait for you
Coz I need you so bad my love
But I don't want you to think I'm a nag, my love..
 

Weli, my one and only


Nightmares

Om bara så, varför mår jag dåligt även nu när jag är vaken?
Vad är det för känsla som vänder min mage ut och in?
Do tell, please.
Mardrömmar.. Att vakna upp till en skitdag.

"Släpp in mig."
Clementine, Tangerine.. You've said it so well.
And I feel it so bad sometimes.


Jag vet att ni inte fattar. Det är inte meningen heller. Jag tänker bara högt kan man säga. Och jag undrar.

Ooh..!

Stoppa mig någon innan jag hennar mitt hår igen, jag är sååå sugen! Men utväxten sen, den jävliga hemska utväxten som gör att jag antingen måste henna det minst en gång i månaden eller leva med att se ut som att jag håller på att bli flintis eftersom min naturliga färg är så ljus.. Men ooh jag viiiill!!:-(


Som jag älskade den färgen..

Vad säger ni, ska jag? Kanske lite, eller? Kanske?:-P Eller ska jag ha min vanliga trista?

Så var det lördag igen..

Jag har blivit världens tråkigaste människa. Jag säger att jag vill göra något jämt men vet inte vad och det slutar nästan alltid med att jag sitter hemma ändå käkar choklad eller något. Ikväll hade jag tänkt gå på café i alla fall men kom fram till att det är ovärt att lägga ut massa pengar på att sitta och känna mig ensam. Te och shit kan jag ju pimpla här hemma och fortfarande känna mig lika ensam..

Idag har jag kört med mamma i alla fall till biltvätten och sen en sväng borta på öst på stan för att kolla läget inför måndag. Mycket att tänka på där faktiskt, massa korsningar och folk och konstiga väjningsregler av alla dess slag. Jaja.. Det kommer gå bra.

Anonym, jag hoppas du är Clara annars blir jag rädd hahah. Och vacker mage? My goooood det säger man ju bara till gravida kvinnor!:-O Det är nästan så jag börjar noja, tänk så har jag blivit gravid i smyg trots p-piller haha;-P Men faktiskt så tror jag att det bara är cola.


Hittade inte riktiga videon så denna får duga för dagen.

Mitt älskling, min älskade älskling
JAG SAKNAR DIG:-(

Barf..!

Seriously, jag har ätit så mycket västerbottens och kantarellpaj och mammas maräng och jordgubbstårta att jag sitter här och mår mer illa för varje sekund som går. Jag ser gravid ut just nu. Jag lovar. En smal tjej med en ca 4-5 månaders gravid kula. Damn!

Idag fyllde Saga 7 år, så det är tack vare henne som vi fick lyxmat idag:-) Här kommer lite pix från dagen, mys från början till slut säger jag bara. Cleary vad fint att se dig igen, längesen vi hade chillkväll ju:-)

Födelsedagsbarnet:-D



Cleary å Saga kör trixträning:-P




Lägg märke till min mage på ena bilden, trippla den så har vi nuläget. Gosh!

De här var till dig luv, me in a skirt, and you know what haha;-)
Flottish though:-S

Nu är det läggdags innan jag spyr eller något. Jag ska aldrig mer trycka i mig så mycket mat. Och efter den här flaskan ska jag sluta med cola. Alla dessa beroenden.. Jag saknar mitt mongo, han är mitt heroin i mansform. Det bästa beroendet som finns<3


I love you..

Waan ku jecelahay, techihhila, s'agapo, te amo, je t'aime, volim te, mahal kita, jag älskar dig, ich liebe dich, mina rakastan sinua, kocham cie, ninapenda wewe..  Det finns inte tillräckligt med ord min kära. Ikväll får David Bowie sjunga godnattvisan, hans röst uttrycker ganska bra hur jag känner mig idag. Mitt hjärta brister om jag måste spendera ytterligare en dag utan dig. Love me love me love me love me say you do, let me fly away with you..<3

Idag är jag trött

Mycket flängande hit och dit och som vanligt var min tröja för varm men om jag tog av den så frös jag. Aldrig så duger något haha jag är så kräsen:-P

Hade körlektion elva idag, gick hur bra som helst. Imorgon börjar jag dock kvart i åtta så strax är det läggdags så jag inte är för trött och kör in i någons ass. Efter körlektionen följde jag med Dameer och kollade en lägenhet och faktiskt så verkar det som att han kommer få den, han får svar nästa vecka. Oh det fick mig att längta sönder till den dagen jag får min egen lägenhet att inreda och bo i.. På väg till Mariehem träffade vi Fatah som jag inte sett på år och dar och så träffade vi Sara som jobbade hårt inne på Ica och sedan inne i stan träffade vi Abdi och Kadir. Kadir hade jag inte sett sedan han var långhårig faktiskt, jag undrar om jag hade känt igen honom om jag inte visste att han hade klippt sig:-O Jag har även lämnat igen webbkameran som jag köpte förra veckan, jag orkar helt enkelt inte krångla med den mer. Jag har tillräckligt med saker som krånglar ändå.


Hörde konstiga ljud ute och undrade vad det var alla kollade på vid balkongen och vad såg jag inte, jo en stoooor luftballong som flög jättenära oss. Cool cool.

En sak jag inte gillar, jag har hittat massa halvfulla snusar i mina dosor. Här ska klagas!

Ja jag vet, det är jääätteäckligt att snusa. Men sluta gnäll, jag har i alla fall slutat röka och snusning skadar i alla fall inte min omgivning. Jag ska faktiskt sluta sen. Jag tar bara en sak i taget.

Nu: Shaah. Sen sova.

Have nice day, best wish, kiss kiss:-*

Dagen





G'nite

Put and end to it

Misery, such misery! Why does it feel like the baddest hangover ever? Jag har inte ens druckit igår ju. Fy min huvudvärk håller på att ta livet av mig, snart poppar nog ögonen ut och näsan vittrar sönder. Varför blundade jag igen, why oh why!?

I suck.
Det kan vi nog alla hålla med om vid det här laget..

Good night sweetheart

Strax läggdags. Jag kom precis hem från en kväll med tjejerna, vi hade det allmänt soft och käkade på subway. Synd bara att det var så kallt ikväll, jag känner med obehag hur hösten börjar närma sig:-( Jag och Flower hann med mycket under timmen vi var på Nolia faktiskt. Både käk, shopping och liiite provsmakning;-P
Dagens/kvällens bilder:

Maten.. Var ingen höjdare, men trevligt hade vi iaf:-)


Ja se så tjusiga vi är, speciellt med våra fina nya örhängen;-)


Snygg- Flower som pratar mob. Bilden efter kan jag inte förklara som annat än galenskap haha:-P Flower å Sara:-)


Lite pose sådär, och ännu mera pose:-) Men daamn har jag verkligen så korta ben på riktigt?:-O

Det var nice, gals, hoppas ni somnar sött och drömmer heta drömmar hela natten;-*

Nolia veckan

Äntligen, som jag har längtat, damn vad jag ska provsmaka mat idag hahah. Snart kommer Flower och då ska vi dit:-)

På stan. Shit vilken ful bild men det bjuder vi på, eller hur Flo?:-P

Igår var min kusin här som jag inte träffat sedan jag var typ 15 eller nåt. Maaan vad han hade loosat vikt, säkert 50 kilo eller något:-) Vi var på Pipes där det som vanligt var mycket folk och drack lite och pratade gamla och nya minnen.

Visst är han fin min kusin? Vi är lika gamla:-)

(Jag vet att jag är tjatig, men jag vill bara säga, återigen, att min man är underbar<3)

RSS 2.0