If you get there before I do, don't give up on me

Så vaknade man sådär extremtidigt imorse igen, före fuckin fyra! Sååå ovärt och jag fattar inte varför..

Värsta fina vädret ute idag, det ska visst vara hela helgen. Nice ju men vad är det för galna vindar vi har ute egentligen?

Oh oh oh imorgon kommer min sego mongo, jag är såååå glad!:-D Funderar fortfarande över vad jag ska laga för romantic dinner dock. Tips? Och var kan man köpa en inte alltför dyr fin stek? Nöt alltså, inte gris.

Nej nu är det epilering som gäller å sen pallra mig in till stan och fixa lite.

Baby



Have I ever told you
How good it feels to hold you
It isn't easy to explain

And though I'm really trying
I think I may start crying
My heart can't wait another day

When you kiss me I just gotta
Kiss me I just gotta
Kiss me I just gotta say

Baby I love you
Baby I love you
Baby I love you

I can't live without you
I love everything about you
I can't help it if I feel this way

Oh I'm so glad I found you
I want my arms around you
I love to hear you call my name

Oh tell me that you feel
Tell me that you feel
Tell me that you feel the same

Baby I love you
Baby I love you
Baby I love you
I love only you

Oh I'm so glad I found you
I want my arms around you
I love to hear you call my name

Oh tell me that you feel
Tell me that you feel
Tell me that you feel the same

Baby I love you
Baby I love you
Baby I love you
Baby I love, I love only you

Mmm..

Nybakta dumlekakor, want some?:-P Eller.. Vissa är fyllda med nån sån där kolacrisp godis för jag fick slut på dumle. Ska bli intressant å se hur de smakar när de svalnat:-)

Komsi komsi?

Dags att fortsätta med tvätten nu. Sen blir det tårdrypande kärleksfylld happy ending brudfilm. I feel like a little true luuuv right now<3 

2 dagar.. Weeeiii!!:-D


Har min dildo blivit smittad av klamydia?

Haahahahahah sorry men den rubriken var bara för rolig, läste den i VR idag hahah.

Jag vaknade först halv fem imorse efter en väldigt knas dröm, totalt ovärt så jag somnade om. Då vaknade jag kvart i sex, även det ovärt. Sen vaknade jag en halvtimme senare och ytterligare en timme senare. Mysko skräckfilmsdrömmar jaoo..

Nu när jag tittar ut är jag helt övertygad om att det kommer börja regna när som helst, men på smhi.se står det att det bara blåser sjuuukt mycket (6 m i sek) och att det faktiskt kommer bli sol senare idag och att vi kommer ha strålande sol resten av veckan sen. Jag är mycket skeptisk faktiskt men vi får väl vänta och se..

Åååh i övermorgon kommer mitt mongo, inte imorgon men nästa dag. Guu vad jag längtar! Sitter som en tönt och lyssnar på låtar han skickat medan jag dricker mitt morgon te<3


Gaaah!

Jag vet inte vad som är värst, illamåendet jag känner efter mackorna och godiset jag nyss tryckt i mig eller värken överallt från målandet idag asså. Uuuuuh!

Imorse hade jag sjuk träningsvärk i ena benet. Jag skojar inte när jag säger att det känns som att bli slagen med en slägga varje gång jag ska sätta mig ner eller sträcka ut mig. Hur i helvete balanserade jag på stegen igår egentligen?? Idag var det tack och lov uppehåll med regnet tillräckligt så jag kunde måla klart, och jag ansträngde mig för att anstränga de delar jag INTE hade ont i, så imorgon hoppas jag att jag har LIKA ont överallt istället för som nu:-P

Hos pappa blev det ugnspannkaka till middag, jag tryckte i mig hela två bitar. Maaan jag hade glömt hur hungrig man blir av att jobba, me like. Jag fick även veta att det är precis samma recept som vanlig pannkaka fast istället för att hälla små mängder i en stekpanna så häller man allt i en plåt å ställer i ugnen. Cool jao.

Jag försökte göra mig lite sådär fin när jag kom hem, färga ögonbrynen och ögonfransarna och så. Det gick åt helvete I tell ya. Fick färg i ögonen och det sved som fan och jag har knappt några ögonbryn att färga. Why oh why har jag hår överallt annars på kroppen men knappt några ögonbryn??:-( Hmm.. Henna gör ju håret tjockare, undrar om man kan henna ögonbrynen..? Eller så får jag kanske köpa en sån där ögonbrynsmascara. Har hört att det finns sånt faktiskt.

Usch vad trött jag är redan nu asså. Ska lägga mig och sova så att dagarna tre blir till två istället. Imorgon blir det tvätt som gäller, och rensning av förrådet tror jag. Gotta keep myself busy så det blir fredag snart:-D Längta längta jaooooo.

Oh la la

Nyss for Flower hem, hon har varit här å vi käkade lite gomiddag. Maaan vad vi lagar grym mat jaoo!;-)

Romantic dinner for two:-D

Vi kollade även på säsongsavslutningen på GG igen, Flower för första gången. Tror hon blev lika till sig som jag när jag såg det, jag blev lika till mig nu som första gången iaf haha:-P Me luuuv it! Hon var less på sitt hår också så nu var det dags att ta ut det. Flower, härmed döper jag dig till Fluffy;-P

In med det gamla och ut med det nya. Nån som vill köpa stoppning till tex kudde?;-P

Enligt vädret skulle det också bli regn imorgon, hoppas inte för annars kan inte jag måla:-( Måste erkänna faktiskt, jag har typ träningsvärk i mit ena ben. Inte båda, bara det ena. Knas knas hur fan stod jag på stegen egentligen?:-O Haha.

Föresten så på fredag kommer inte bara mitt kära mongo ( ååhvadjaglängtarsönder!) utan då har jag även varit rökfri en hel vecka. Kom på det precis. Sweeeet ju. Undrar vad mer bra som händer på fredag, alla goda ting är tre ju:-P

Have nice day kiss kiss! Hehe;-P

Målare

Idag har jag målat hos pappa sen nio imorse, my goood vad mina axlar värker:-O

Nu snabbdusch, sen te.



4 days to go, my sweet prince Charming..;
-*


Myshelg

Jepp jepp. Här kommer lite pics:-D

Farmors fina trädgård


Felicia med pärlor i håret


Cykeltur och promenix i vackra vädret


Sötgrodan. Han fick ingen puss dock för jag tror redan jag hittat min prins;-)


Bror och fotbollsfarmor:-D


Det var ju tänkt att Felicia skulle köra men men hehe;-P


Idag är det för övrigt så varmt i luften att till och med jag har lust att kasta jackan. Funderar på om det vore värt att steka på balkongen ett tag men jag lär ju frysa för minsta vindpust:-/ Nej jag tror jag ska kolla Ugly Betty istället och dricka nyköpt cola och käka choklad. Mmm.. Choklad..

Jag undrar också vad mer jag kan packa bort och göra mig av med. På måndag ska jag försöka få tag i hyresvärden och beställa tid för besiktning. Så är det några lägenhetsgrejor ni vill ha så kom förbi i veckan och fynda, annars slängs de;-)

(5 dagar kvar, längtar!<3)

Konstigt väder

Sol och regn om vartannat, knas knas jao. Idag har jag inte sovit hela dagen, faktiskt så har jag hunnit dammsuga och skura och städa till lite. Känns skönt. Min hörna ser rätt mysig ut nu med, inte för att jag vet vad den ska vara bra för över huvud taget men, ser inte lika tomt ut iaf.


Snart kommer bror och hämtar mig för vi ska till farmor å farfar å sova över. Hoppas farfar vill köra lite så han får se hur grym jag blivit;-P Eller ja typ hehe..

Saknar en viss mongo just nu, som fan. 6 dagar kvar tills vi ses:-D


With you is where I'd rather be, this long distance is killing me.


Du finns i mina tankar, alltid <3

Drömprinsen

Hittade den här texten på en av mina gamla bloggar (ja jag har två äldre hehe). Än idag är det fortfarande dessa saker jag letar efter, bland annat alltså, nu är jag ännu mer kräsen;-P

"Jag behöver den mannen som vågar och orkar kämpa för mig, jag behöver han som ger mig en blomma trots att jag nyss smällt till honom, han som får mig att släppa mina tvivel på hela mans släktet, han som tänker med hjärnan och hjärtat och inte med kuken, han som gör mig mjuk och får mig att sänka mina barrikader utan att ångra det sedan.. Jag behöver drömprinsen aiit? No more or less, annars får det va faktiskt."





Sunny

Idag har jag faktiskt fått en hel del gjort. Delvis för att jag vaknade halv fem imorse kanske, efter tre och en halv timmes sömn. Vaknade av min dumma kroniska nässelfeber som nu även spridit sig till halsen så utan tabletter kan jag typ dö i sömnen om kvacksalvaren jag träffade i skåne har rätt.

Såhär pigg och glad var jag imorse


Och såhär ser mitt öga ut utan mascara, nästan all fransfärg är borta nu:-(

Jag kollade Dobermann innan jag gick till apoteket idag, älskar den filmen asså<3 Ni tycker kanske bara den är fylld av våld, droger och.. jag vet inte vad. Men jag tycker den är het som fan jao;-P

Sjukt lovely väder idag faktiskt. Jag blev förvånad för imorse var allt grått och luften var kall och fuktig. senare när jag var på stan så satt jag på apan i linne och svettades och kollade förberedelserna inför imorgon.

Ego dag idag, oh well haha nån sa det är bra med bilder så..

Ok Ume är inte great men vissa dagar kan man inte låta bli att bara älska den här staden


Efter att jag luffat lite i stan gick jag och bokade in alla mina körlektioner, har den första den 11 juni. Yes yes jag ÄR nervös. Prestationsångest you know:-O Sen hade jag lite körlektion med mamma. Bildbevis:

Ett: Jag passar inte ens som bilförare. Två: My god jag ska sluta ha håret uppsatt när jag inte har smink, I look ooold!:-O

Sen middag hos mamma, yum yum! Och puss på Stellan<3

Luv luv luv!

Lite mer ego haha, fick en tröja som mamma tyckte var för tajt:-P

Oh wella wella.. Jag pallar inte vara vaken längre, jag är såååå trött asså! Nu är det läggdags för mig och medan resten av Ume festar (I guess haha) så ska jag drömma söta drömmar om den underbaraste mannen jag vet och fortsätta längta tills vi ses. En vecka, en vecka bara. I just can't wait!:-D


Baby, you make my heart beat faster

Kiss me tru the phone

Oh my god en kille i reklamen hade en sån tajt dräkt att man såg hans *beep* och även de två *beep* som hängde där under i detalj shiit han skämdes då inte verkade det som även om det såg sjukt roligt ut. Han skäms nog nu i efterhand haha.

Ok med det sagt så vill jag faktiskt stolt berätta att jag fortfarande är vaken. Jag har varit duktig och rensat bort halva min garderob och lite annat skit och så har jag faktiskt på mig kläder idag, inte mjukisar, kläder:-D Nu har jag köpt snus för mina nästan sista pengar så nu känner jag mig inte lika grinig som jag gjorde innan heller.

Se, påklädd. Yaay.

Nu har jag kvar att gå igenom alla lådor och förrådet, säkert massa där som måste slängas med. Dryyygt jao men jävligt bra att få det bortgjort. Ska diska fritösen också, alltid lika rogivande, not.

Imorse, eller snarare tidigare idag kanske, så skrev jag två inlägg. Men det ångrade jag så de tog jag bort för de kändes lite privata, istället skickade jag dem till han jag hade i tankarna när jag skrev dem. Men det ångrar jag nu också. De var för ärliga helt enkelt tror jag, ni vet sådär fylle-ärliga typ. Det enda jag inte skrev är ju typ det uppenbara liksom, det skriker mellan raderna ändå säkert. Skit också.. Oh well. Om jag aldrig hör av honom mer nu så vet jag i alla fall varför. Damn me! Och min impulsivitet. Och min förmåga att bara mala på som jag gör just nu och blah blah I suck.


Weei nu är Flower på G hit, te och muffindags I believe:-D


("When when when when can we see eachother again?"
Saknar min sego jaoo)



Men ååh

Jag hatar AF och FK, fy fan vad jag längtar tills jag flyttar och börjar jobba. Aldrig mer att jag tänker hamna där de är ju fan sämre än soc till och med och då är det illa. Så.. Kul alltså, jag får inte pengar förrns den 29onde. Nästa veckas planer helt förstörda tack tack. Snart ska jag nog sova igen, jag vill bara att dagarna ska gå jag pallar inte. Och jag orkar inte se mig i spegeln längre, folk säger jag blir bara smalare och jag vet att de har rätt. Snart har jag en kropp som till och med anorexia fjortisar skulle bli avis på och det värsta är att för några år sen skulle jag blivit överlycklig över det men nu blir jag bara depressed.

Where's that ass!?:-O And like.. Wanna cuddle with my bones? Bläh.

Funderar på om jag skulle steka sjukt mycket sojakorv och laga lite gammalt willys pulvermos och bara svulla i mig och sen däcka, det måste fastna lite iaf ju.

Maten


Och den osminkade sanningen. Yep yep.




Aldrig fucka upp

Har precis läst ut boken Aldrig fucka upp av Jens Lapidus, maaan den var grym asså! Ju mer man läser desto svårare är det att sluta. Längtar verkligen tills jag får pengar så jag kan köpa den sista delen av triologin:-) Synd bara att jag läste så fort, jag hade hoppats på att den skulle ta åtminstone hela natten. Nu vet jag inte om jag ska sova och riskera att inte vakna om några timmar eller om jag ska försöka fördriva tiden tills kronofogden öppnar så jag kan gå dit och kolla hur länge till jag kommer finnas i deras register.. Oh oh what to do?

Saknar Segos röst just nu. Jag fick värsta lusten att ringa honom efter att jag kollat på GG men jag vet han behöver sin sömn för att orka jobba. Men still, saknar.. Och längtar jao.

Nu lyser morgonsolen in genom köksfönstret och jag känner tröttheten komma smygande. Vågar jag verkligen somna?

Ooooh my gooood

Sista Gossip Girl, shiiiiiit!!! I'm speachless..


Ufff jag döööör! Damn asså.

Seg

Jao seg som fan idag. Jag mår illa och mina allergitabletter funkar inte så bra så det klias överallt:-S Snart kommer bror förbi med andra tabletter som kanske funkar dock:-)

Uff fick brev från banken idag och de vill jag ska ringa angående mitt visa kort, får värsta nojan asså tänk så vill de dra in det av nån anledning eller tänk om nån försökt använda mina uppgifter eller jag vet inte.. My god jag skulle dö utan visa haha.

Nu håller jag på ladda säsongsavslutningen av Gossip Girl, spännande spännande jaoo.

Yay!

För det första så måste jag bara säga att bilkörningen verkligen går framåt. Dock är jag rädd att paja mammas bil asså, och farfars. Allt lekande med kopplingen gör att det både låter och luktar konstigt haha.

Ja fredagen sög dårå men gårdagen var bättre. Flower å hennes karl å hans brosh överaskade mig och vi lagade mat å så, Tati kom också och för första gången på länge var det riktigt mys i min lägenhet.


Sen blev det utgång med bröderna P, Flower stannade hemma för hon var trött. Vi drog till Tc och kollade läget där eftersom de byggt om och så men mr. dj sög faktiskt men det var kul ändå. Vi träffade Sara där med och Cleary som var vackert brun efter sin utlandsresa (maaan jag är avis!)

Lite pose från gårdagen haha


Dagens glass, helt värd asså.


Dagens mamma och Saga, också totally värda<3



Ufff

Vilken crappy day.. Och det inte bara för att jag sovit bort det mesta av den utan även för att hon som skulle köpa cykeln tvärändrade sig via mail imorse + att jag fick veta att jag inte fick praktikplatsen. Now what am I to do?:-(
Har precis tryckt i mig en hel påse popcorn, lite choklad och massa te och cola och mår illa som fan. Tröstätning perhaps? Bläh.

Sitter nu å kollar Djävulens advokat och saknar sego som fan. Sen blir det läggdags för imorgon ska lilla sis ha dansuppvisning:-)

Weei

Fattigt men nice idag, nu har jag åtminstone strömming å toapapper å tvättmedel:-P Och det är inte kallt ute, sweet sweet jao. Och jag pratade med Sego i natt, me like, me like a lot jaoo<3



Myslåt, får mig att tänka på sommar:-D

Monday, bloody monday

Somnade för sent, vaknade för sent. Fy fan vad jag är opepp. Blev våfflor till lunch idag och maaaan vad jag känner mig onyttig:-/


(Ooh vad jag vill ha den där Lash Stiletto mascaran som är på reklamen nu!)

Still no sign of life from Sego.. Börjar undra om inte något hänt:-O Antingen har det hänt något eller så har jag fått värsta feta tvärdissen. Jag undrar jaoo.

Oh well.. Fan vad livet känns grått just nu. Think I need me some happy pills, eller möjligtvis something else. Du vet. Blääääh!!





Jaha

Jag ringer dig imorgon. Jaha ja du det är nu typ tio min kvar av "imorgon". Men oh well fuck it then..

Sitter och väntar på nedladdningarna av senaste Desperate och Ugly Betty i brist på better things to do.

What the..

Jag tror jag har hamnat i någon slags svacka nu. Sen i fredags har jag varit nere och det blir bara värre för var dag. Jag funderar över tusen saker och kommer inte fram till något vettigt när det gäller någon av dem över huvud taget. När jag är själv äter jag knappt heller, blev chips till frukost/lunch/middag idag. Illa illa eftersom jag vill gå upp minst fem kilo och få tillbaka mitt ass:-/

Jag kan inte låta bli att undra varför () undviker mig, eller undviker.. ja, jag vet inte. Hans bror snackar ju med mig så varför kan inte han? Kan vi verkligen inte vara vänner ens liksom..? Det sårar mig som fan faktiskt, att min hjärna och mitt hjärta aldrig var särskilt intressant och att det bara var min kropp och mina skills i sängen som lockade.. (Please correct me if I'm wrong.) Jag är inte hans tjej längre och därför kan vi heller inte vara vänner?? Yay.. Eeh.

Saknar min telefondrog som fan just nu, vi kunde inte prata igår och jag känner något liknande abstinens haha. Jag drömde om honom i natt till och med.. Jag längtar tills vi ses igen, jag behöver veeeerkligen en kram just nu, en ärlig härlig kram jaoo.


Såhär kul har jag haft idag.


Och såhär vackert var det på himlen för nån timme sen, regnbåge, me like:-)


Fake sommar

Idag var vi på stan å jag försökte låna Aldrig fucka upp men den var slut så jag fick ställa mig i kö. Träffade några sweets på stan med och vi luffade lite och käkade. Yum!





Well.

Ni undrar kanske om jag lever huh? Klart jag gör, alltid. Jag är bara seg med moodswings som heter duga.

I helgen var jag i Sthlm igen och sov på hotell med sego på fredagen och hos sis på lördagen. Det var myspys all the way på fredagen faktiskt och på lördagen blev det filmkväll med Hasse och lite nattligt besök hos sis på hennes jobb. Prövade även den nya hamburgaren på max, den med salami och gräslöksdressing, utan salamin dårå såklart. Fett god jaoo.

Just nu är jag nere som fan, vet inte om det är vädret, ekonomin eller det faktum att jag saknar sego. Håller på tvätta nu iaf, och bakar. Egentligen känner jag inte för att baka men jag fick nån konstig tvångstanke och satte igång med min famous banan och chokladkaka. Bild kommer snart när den är klar, välkommen på fika om ni blir sugna;-) Har även home made twix å snickers:-D

Jag har föresten börjat rita igen, first time in like.. säkert två år eller nåt:-O

RSS 2.0