Trött

Helt sjukt vad trött man kan bli av en dag på stan. Varmt var det med och jag fick höra flera gånger av äldre damer att oh så tjusig var var. Jag ska börja ha långkjol oftare;-P Träffade massa folk på stan med för ovanlighetens skull:-)
Jag pallar inte skriva mer nu, håller på flytta alla tusentals bilder till usb minne nu så jag äntligen kan byta från windows 2000 till xp. Anledningen till att jag verkligen måste göra detta nu är att teknikmagasinet gav mig en webcam som man måste ha xp till trots att jag sa att jag måste ha till 2000. Dåligt! Här kommer lite pics iaf.

Träffade Lillemor och hennes söta kiddos och Clara och Emma som peppar för Thailand, lyllo!!

Träffade även de här två sötnosarna:-)

Och såklart de här två grabbsen:-)

Ja titta så tjuuusig jag var idag:-P

Dagens inköp: Onyttig mat. Klocka på rea på Guldfynd. Super reade dojjor från Wedins och ett par jättebilliga dösnygga jeans från Bikbok. Ok det syns inte hur snygga de är, men jag lovar jag blir iaf skitfin i dem. Me like..!

Gottegris

Här sitter jag och mumsar godis. 0,3 kilo godis närmare bestämt. Har även en marabou som väntar och cola:-) Jag tröstäter bara så ni vet. Min älskling kan inte komma:-( För en stund sedan kom jag hem från Ica Maxi, egentligen skulle jag kört dit men pga mitt skoskav så går jag som ett tvättäkta mongo och kan inte köra bil. Idag har jag ägnat mig åt inte bara tröstätning utan även tröstshopping. Här är resultatet:

Faktiskt rätt så tjejiga saker för en gångs skull, fast det enda som inte var impulsköp var klänningen.
Men kolla ballerinaskorna, de kostade bara 29 kr paret. Hur kan man låta bli liksom?:-P


Funderar nu över om jag ska kolla lite film eller om jag helt enkelt ska däcka rätt och slätt.


I'm feeling lost and so blue
oh darling, how I need you!

Sooool!

Idag var det varmt minsann, jag som trodde att sommaren var över. Imorse kom Dameer till Umeå och jag hjälpte honom att hitta sitt vandrarhem som han ska bo på. Jag har även köpt min klänning och en skateboard till Saga. Dessutom var jag tvungen att akut köpa ett par skor för jag fick skoskav som heter duga. Aaaaooouuuw!!

Somliga går med trasiga.. jeans.


Nu har jag ätit god mat och ska ta och bege mig igen. C'ya later aligator..

Uteliv

Faktiskt, idag har jag fått komma ut lite och vara social. Jag har varit med min morbror och Stefan (mammas pojkvän) och spelat på hästar för första gången, druckit en supergod drink med färska hallon i på O'learys, spelat på en sån där automat och ätit pommes. Det var trevligt även fast jag blivit tvungen att inse att det här med snabba pengar inte är min grej. Alls. Dvs jag förlorade varenda öre jag satsade.

Tror den innehöll (förutom hallonen) lime, bacardi razz, nån röd sån där drinkblandning, rörsocker och något mer.
Supergod i alla fall<3

Dumma spelautomater som vägrade göra oss rika..

Föresten när det kommer till det här med snabba pengar, jag är nog mer tursam med den vanliga sortens pengatjäning. Hårt arbete alltså. Så jag vill än en gång passa på att upplysa er om att jag är flitig som få och väldigt serviceinriktad;-) Ni kan betala mig för nästan allt. Te.x matlagning, bakning, städning, biltvätt och till och med även massage ibland. Bara så ni vet, om ni skulle ha pengar över och helt enkelt inte orkar ta itu med ovanstående själv;-P Kom med förslag också om ni vill, jag skulle till exempel kunna vara er personal shopper när ni inte pallar åka och handla själva. Ja ni fattar poängen:-)

Det här är föresten stackars Stellan som vi försöker hålla aktiverad på dagtid så även hon vänder tillbaka på dygnet. Hon är ungefär lika opepp som jag är för tillfället på att sova på nätterna.


Nu ska jag dock försöka sova. Imorgon ska jag nämligen upp tidigt så jag kan köpa världens sötaste klänning som jag lagt undan och även handla en skateboard med tillbehör till min syster som fyller 6 år nästa vecka<3

Synd bara att det inte fanns någon lite mer tjejig skateboard i juniorsize än denna. Ska gå in på Stadium imorgon och kolla om de inte har fler att välja mellan där än de har på hemsidan. Hoppas!

G'nite my little sweetlings all over!

Sweet


Idag sminkade jag mig faktiskt, oh vad jag önskar att jag kunde ha mörka ögonbryn och fransar naturligt!

Jag har även bakat mina kladdmuffins med marängtopp. I vissa avseenden (som detta) måste jag erkänna att jag faktiskt är jävligt grym;-)


Jag vet att ni blir sugna!;-P Kom, kom å fika lite då:-)

....



Vad jag älskar dessa skor, tack sis för att du inte ville ha dem:-D

Fan vad jag är lyckligt lottad ändå. Faktiskt.

Luv you.

Ensam kan man inte rädda hela världen

Men om man kan rädda en enda människa, betyder det då inte något ändå?

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag har en vän som gått igenom ett större helvete än jag själv, och en dag tog hon sig upp, hon fixade allt, med stödet av sin familj. Men nu faller hon igen och familjen står inte där längre. Nu är hon ensam med sina problem, desperationen och rädslorna. Och jag är inte ens där.. Folk säger att hon måste klara sig själv, men när man ligger där längst ner i den mörka avgrunden kan det vara svårt att se något ljus om ingen kommer och lyser upp vägen, man famlar i mörkret helt enkelt och sjunker djupare och djupare ner. Om jag bara var där! Om jag bara kunde fara, om så bara för några dagar.. Allt hon behöver är någon som finns där, någon som bryr sig och kan lysa upp vägen för henne. Jävla skitmänniskor som finns i hennes närhet!! Mitt hjärta brister och jag känner mig så jävla maktlös. Vad kan jag göra härifrån liksom. Visst jag kan prata med henne, men jag vet av egen erfarenhet att det inte hjälper med bara prat i telefon. Om jag bara vore där..:'-((

Min man

Min man är den
  • underbaraste
  • mest omtänksamma
  • snällaste
  • finaste 
  • smartaste
  • hetaste
  • vackraste
  • bästaste
mannen som finns på denna jord.

Damn, I'm a lucky lady jaoo!<3


Papi Chulo



Så fort jag hör den här låten så blir jag pepp. Jag svär asså det går inte att sitta stilla, jag känner hur musklerna plötsligt börjar röra sig utan att jag ens märker det. Och så önskar jag verkligen att jag faktiskt kunde dansa..:-( Det hade varit nice.

Babes

Minns ni de här dagarna? Så kul vi hade:-D<3

My love for you

This is not like anything I've ever felt before
it was a friendship that turned out to be a whole lot more
You're my friend and also the man that I love
I feel blessed and I thank the Lord above
Coz I don't deserve a man like you
that makes me feel as complete as you do
But I'll spend the rest of my days
to show you in all possible ways
how great you really are and how greatful I really am
to be loved by you and have you as my man
This is for real, it's true, for sure
and no matter what, for each day I'll love you even more

Jag hatar teori

Jag undrar hur alla dessa saker ska kunna fastna i min hjärna egentligen. Det är så mycket skit! Så fort jag lärt mig en sak så kommer tusen andra ju:-O Daaamn jag måste klara detta!

Fredag slödag

Här är en bild från middagen igår precis före vi käkade, jag lagade maten och brosh salladen. Vi är nog ett ganska bra team ändå, trots att han jämt är skeptiskt mot allt jag lagar:-P


Idag sov jag sjuuukt länge. Känner mig riktigt nere, kanske kan bero på skitvädret idag? (Regn och grå himmel) Inte ens chokladen jag klämde i mig nyss piggade upp:-( Egentligen skulle jag käkat och svirat på stan lite med morbror idag men på grund av vädret blev det inte så. Synd, han hade behövt komma ut lite, och i ärlighetens namn jag med. Jag känner mig så fruktansvärt ensam och värdelös. Jag saknar min man:-(

Glädje

Har jag tur så väntar antingen jobb för Manpower eller ett renhållningsföretag som heter Pima AB när jag flyttar ned. Jag ska höra av mig till båda när det börjar närma sig flytt, oooh jag är så glad! Får jag jobb så vore det rena drömmen ju:-D Då fattas bara lägenhet. Visseligen har min älskling sagt att jag får bo hos honom tills jag hittar något, men jag vågar inte, jag är skiträdd att han skulle bli less på mig då och det vill jag ju inte. Jag vill att vi ska sakna varandra varje minut vi är utan varandra även när jag flyttat ned och det går ju inte om vi bor tillsammans:-P

Lovely dag. Just nu väntar jag på att steken ska bräsera färdigt så jag kan bli klar med maten<3

....

Tog en promenix till älven idag, fan vad härligt. Bortsett från myggen som försökte mörda mig dårå.



Hittade den här lilla parveln längs vägen, någon som vet vad det är?
Har aldrig sett nån sån fjäril förut asså:-O


Nya gaddningen;-P

Det enda som fattas

är min älskling. Solen har brutit sig igenom alla mörka moln här nu och vi har precis käkat och jag har slängt in köttet i kylen som ska ligga i colamarinad tills imorgon. Faktiskt, jag tror jag ska gå ut på en promenad i det fina vädret. Om så bara till soprummet;-P Senare blir det dammsugning och lite städning så det ser propert a'la mamma ut här tills imorgon:-)

Blev en annorlunda mix till middag idag:-P

Min älskling, när ska vi ses igen?
Kom baby, kom hit nuuu!
Waan ku tebayaa<3

Everything's gonna be ok

Först vill jag bara säga grattis till kära farmor som fyller 71 år idag<3 Imorgon ska hon å farfar komma och äta hos oss och jag ska laga colamarinerad stek, yummie I tell ya!;-D

För en stund sedan ringde jag till Arne på Industri och Logistikavdelningen på Manpower, han visste direkt vem jag är och vi kom överens om att hålla kontakt och även höras innan jag flyttar till Stockholm så ska han se om han inte kan ordna något åt mig. Ooh how lovely det vore om jag kunde få börja jobba direkt när jag flyttar ned, och inom det området också, me like! En vacker dag ska jag bli produktionsledare och tjäna storkovan och ha ett mysigt café vid sidan om som alla kommer älska;-P

Idag är en bra dag helt enkelt^^

Jag älskar dig Weli<3



Föresten, jag kunde inte hålla mig när jag såg HMs nya höstkollektion för hemmet. I natt beställde jag dessa:

Och två såna här stora härliga badlakan<3

Jag vet, jag har inte ens lägenhet att ha något i, men sen när jag har det så kommer jag mysa järnet även i badrummet:-)

Nästa månad ska jag köpa dessa underbara grejer:

Badrumsmatta, gästhanddukar (och vanliga såklart), påslakanset och extra zebra örngott, jag är kääääär!<3
Ni som känner mig, ni vet att jag inte har något val, jag helt enkelt måste ha allt detta;-P HM, I love you for this hahah

Hemma

Stockholm var lovely, just lovely faktiskt förutom problem med bilen en sväng där på slutet. Pallar inte skriva så mycket dock, sorry sorry jaoo.

Fika på g te storstan

Coolish farmor;-P

Badade med sis

Yummie!

Sis å min kära karl

I tried, I really tried hahah

Stockholm (Weli) i mitt hjärta

Kom hem vid halv elva idag, heeelt slut. Men gårdagen var fin iaf, trots att inget gick som det skulle. Träffade sis på hennes jobb en sväng innan jag skulle kolla lägenhet. Självklart började det regna, spöregna, och jag var tvungen att köpa paraply. Det jävliga är att när jag kom ut från affären hade regnet slutat och kom aldrig tillbaka. Lägenheten var nice men såklart ville alla ha den så för mig var det kört eftersom jag hade dåligt platsnummer:-(



Hittade en kompis utanför sis jobb<3


När jag satt på plattan och funderade på jobb så såg jag Manpower texten där på huset som rena uppenbarelsen och gick in. Damn vad trevlig personal! Och deras cappuccino är ju himmelriket, me like. Iaf så gick det som så att Arne från Industri och Logistik ska ringa mig senare i veckan, han fick veta att jag jobbat på Volvo och då blev jag nog lite intressant:-) Hoppas på det bästa nu asså;-D

Sen kom min älskling, min älskade älskling och plockade upp mig efter sitt jobb. Vi for och käkade romantisk McDonkan nere vid en strand och myste. Daaaamn vad han är fin asså! Jag har den bästa, finaste killen som finns<3 Sen tog han mig till en fin takutsikt och sen missade jag tåget hem.


Jo jag vet, jag sitter här nu så jag tog mig ju hem eller hur:-P Efter många om och men (och springande till skitbussar som inte tar fler passagerare och kundtjänst skit hit och dit) så hittade luv en biljett åt mig med sista natt tåget. Min räddare i nöden säger jag bara.. Längtar dock redan till torsdag så vi får ses igen. Maaaan, I'm addicted. Eller är det kanske bara kärlek? Shit är det såhär det är att vara kär? Jag måste ha glömt. För jag har aldrig känt det såhär förut:-O

Heeelt slut. Nu är det bara äta, läsa bok och sova som gäller. Mer pallar jag nog inte idag.

I want you around

You know if it comes true
I'll be so good to you
I'll never treat you cruel
As long as I got you around

I want you around
I want you aarooouuund!

Yep yep:-*

Well..

Så drar man snart till storstan, vid nio går tåghelvetet och det tar 10,5 timmar:-O Där ska jag sedan vara i typ 12-13 timmar och sen åka den hiskeliga resan hem igen. Hoppas hoppas HOPPAS jag får lägenheten! Det enda sköna med en sån här snabbvisit är att det räcker med en liten påse som packning och inte en stor fet skittung dryg resväska.

C' ya.

Nyss hemkommen

från farmor å farfar. Jag körde dit och av en outgrundlig anledning så uppmuntrade min bror mig istället för att mobbas som han i vanliga fall gör:-P Där ute fick vi fint väder faktiskt och åt god mat och spelade kubb och Stefan och Saga badade och bastade. En bra dag helt enkelt:-)




Om jag fick en gratis operation


Mindre sötare tjej näsa såklart, större läppar (speciellt överläppen) och gärna längre hår

Verkligen i behov av större pussigare läppar, och rak näsa tack min är sne som fan
och gärna kapa lite av mina käkben, det är för fan bara killar som ska ha
markerade käkben, inte tjejer.

Så, nu vet ni. Utifall ni skulle vinna miljonerna och funderar över vad ni ska ge mig i födelsedagspresent eller så:-P

Så ja

Så var ögonbrynen färgade. Den här hemska bilden är speciellt för dig mitt kära mongo, ser du skillnaden, höger och vänster du vet? Picassofejs, det är allt jag har att säga. Lefty nah, that's just not for me!:-O

Min älskling du är som en roooos

Nu har jag tittat klart på Det nya landet, pinsamt att jag faktiskt inte sett den förrän nu asså. Men den var bra faktiskt. Bättre sent än aldrig heter det ju:-P I övermorgons morgon ska jag titta på min förhoppningsvis framtida lägenhet, hälsa på sis på hennes jobb, söka massa egna hotell jobb och träffa min alldeles egna älskling<3 Längtar jaoooo!

Svacka

Det är som att gå på en väg en solig skön dag, för att sedan utan förvarning falla handlöst rätt ner i ett mörkt kallt dike och inte kunna komma upp igen. Ett mörkt moln som blåste fram över mina soliga tankar. Helt utan anledning. Sinnes stämningen bara ändras, helt tvärt sådär, och sen följer tankarna och resten med..

Jag vet att jag tänker för mycket, även på saker jag inte kan göra något åt eller påverka, jag vet det. Men ändå kan jag inte låta bli. Det är som en ond cirkel jag fastnar i till och från.

Jag vet att jag inte förtjänar den här fina mannen som finns i mitt liv nu, som jag vill dela resten av mitt liv med. Han är så snäll och fin och omtänksam och underbar på alla vis. Jag känner mig som en smutsig slängd strumpa eller nåt, totalt ovärd, och ändå väljer han mig framför alla fina, nya och jättebra strumpor som finns. Jag förstår inte varför.. Men jag kan i alla fall försöka vara en så bra människa som möjligt, och ta vara på det fina vi har på bästa sätt, så han inte nån gång i framtiden lämnar mig och ser tillbaka och undrar vad fan han tänkte på. Så att han istället tänker tillbaka och damn! vilken underbar tjej/sambo/fru jag har. Jag hoppas så innerligt att hans familj kommer att kunna acceptera mig trots min härkomst, min hudfärg och mitt språk. Jag hoppas även att de kanske kommer att kunna acceptera mig för den människan jag är, för hur jag är som person. Och i smyg hoppas jag att de inte bara motvilligt accepterar att han har valt att vara med mig utan kanske till och med att de skulle kunna tycka om mig, lite i alla fall.



Punka på bakdäcket på cykeln, affären stänger om tio minuter, jag hinner inte. Skjut mig, please. Det där var fan droppen jag pallar inte mer vilken jävla skitfredag jag hatar den här dagen jag vill inte vara vaken men jag är inte trött ens dra åt jävla helvete fuckin fuckaaaaaaaaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Ok ok, angående utbrottet här ovan, sorry! Ärligt, det måste bero på att jag är sjuk, eller så har en viss syster smittat mig med pms hehe;-P Iaf, Åhléns hade ju öppet så det löste sig:-) Glömde säga, idag träffade jag ju två välbekanta ansikten vid bussen. Ni kanske tänker so what det gör man ju varje dag. Men näerå serri inte i min eremitvärld.

:-)

Just nu sitter jag och käkar lite godis och färgar ögonbrynen, violkatter är godast och jag ser för tillfället ut som ett mongo:-P

Färgen kommer snart bli mörk och då kommer jag se ut som en björn, sen tvättar man bort den och då blir jag normal igen:-D

Nu, resten av Det nya landet. Puss

Men yay..

Den senaste timmen har jag spenderat framför Hemmets Journals chatt och väntat och hoppats på att mediet Benny skulle svara på mina frågor om framtiden. Självklart var det helt förgäves. Skit skit skit. Gud vilken tönt jag är alltså..

Yeye

Tänkte bara säga (jag är sjuk så jag pallar enteee) att ni måste hålla tummarna för mig nästa vecka så jag får denna lägenheten:-D

Balkongen på sjätte våningen till höger tror jag

En tvåa på 59 kvadrat i Norsborg, I liiike!!

Så håll tummarna nu^^

<3

Om 17 dagar får jag se och röra min älskade man igen, känns som en evighet tills dess, över två veckor ju..:-( Om 11 dagar är det 3 månader sedan vi sågs för första gången, det känns som 3 år sedan och 3 dagar sedan på samma gång. Jag saknar honom så hemskt mycket och jag längtar tills vi båda flyttat ut från våra föräldrar igen så vi kan ses normalt igen, alltså som de vi är och inte som två 13-åringar hahah.

Monday

I lördags åkte jag ut till farmor å farfar. Det blev massa mat så jag gick upp två kilo trots att vi gick på promenad:-P Körde även lite bil och jag tror jag blitt bättre sen sist faktiskt hehe.

Promenix i blåsten


Lite utsikt längs vägen


Köpa lite halsband?

Jag är fattig, sååå fattig!:-(

Och daaamn vilken träningsvärk jag fått i ryggen och axlarna idag! Inte fan trodde jag att min lilla tränings stund igår kväll skulle ge något över huvud taget:-O

Fina flickor på väg ut för att göra stan osäker


Fler bilder kommer sen

Inte nykter

Det var en bra kväll ikväll. Sen gick nåt snett och jag fick nån flipp i huvudet och bara tagg därifrån. Jag tror jag är fulast i världen, verkligen. Min kropp är grym faktiskt, men mitt jävla face.. I'm god damn mothafuckin ugly. Och inget smink i världen hjälper mot det. Hur i helvete kan man bli onykter på två cider och lite likör föresten? Jag kände inte v det innan men på hemvägen, den hemvägen som en svart taxi gjorde en u sväng bara för att fråga om jag ville ha taxi, kanske såg jag ut som en jävla hoe eller nåt för han backade bakåt igen och sa han kunde köra mig hem gratis, jag sa nej tack jag är på väg till min cykel. Konstiga människa.. han alltså, inte jag. När jag satt på cykeln höll jag även på  att köra in i en stolpe, jag klarade mig i sista sekund.

Damn jag behöver råd.. Jag har chans att få värsta tvåan i stockholm city, men.. Hur ska jag ha råd med den? En sån här chans kommer inte igen liksom..:-O


Söta Flower innan förfesten:-)




Sod off fuck you I'm tired, retarded and I'm out PEACE

For my darling you

I miss you more by every day
I've lost my words, dunno what to say
I feel like dying
when my heart's aching and crying
for you
You know it's true
Everything I do
I do it for me, for us, for you
You're my friend and my lover
I don't want nor need no other
In you I found my soulmate
I hate being without you, boo
but I can wait, my whole life I could wait
for only a kiss from your lips
Such bliss, your hands on my hips
Your heart next to mine
never apart, maaan you're fine!
I want you all the time
in all possible ways
I love your face
and the way you run your fingers through my hair
My darling I will always be there
for better or for worse
no matter how much it hurts
Coz I love you more than life
and one day I wanna be your wife
and listen to our childrens laughter
and just live happily ever after<3

I love you, sweet Weli

Ååååååh!

Min älskling kan inte komma nästa helg heller:-( Jag saknar honom så hemskt mycket, snart är det hela två veckor sen vi sågs, och nästa vecka tre.. OM han kan komma veckan efter det så kommer vi ha varit utan varandra en hel månad. Jag vet inte hur jag ska orka, utan honom så flyter dagarna på trögare än tjock sirap och bara tanken på honom får mig att gråta ibland av saknad. Jag hatar lång distans förhållanden, jag HATAR det verkligen!

Så var det helg

Kvällen kommer att bli spenderad i Ume å inte Täfte som planerat. Imorrn ska jag dock ut till farmor å farfar å laga mat å övningsköra och ta det lugnt. Idag kommer Flower å hälsar på, eller ikväll rättare sagt och sen blire lite partajande typ. Hon anländer nio så jag funderar på att ge gymet ett nytt försök vid sju-åtta tiden ikväll å sen möta upp henne. Upp på hästen igen så att säga, jag måste komma över min gymskräck, annars har jag slängt bort nästan 600 spänn ju:-O

Ååh om bara min man vore här, så kunde han följa med och visa hur allt funkar och pussa på mig när jag blir rädd och vill fly hem haha. Nä men seriöst asså.. JAG SAKNAR SÖNDER!!:'-(






You mean the world to me<3


....

Vilken dag.. Försov mig imorse, uppenbarligen kan man bara snooza två gånger för efter det när man trycker snooz så piper inte alarmet mer:-O

Idag hade jag min sista körlektion innan deras semester, lärde mig att parkera minsann, både backning och inkörning. Det känns lättare nu när jag vet de smidigaste sätten att göra det på:-) Jag klarade även en till fas i teorin så nu blir det inte lika mycket att göra under månaden:-D När jag satt och pluggade teori så kom Nasrin och skrämde skiten ur mig, hon skulle köra och har kommit waaaay längre än mig, fast hon är ju typ naturligt grym på körning, det är inte jag haha. Måste även berätta det värsta. Jag satt ute och väntade på henne iklädd min sis gamla jeans med hål på arslet, vad kryper upp i hålet om inte myrjävlar, yes yes MYRJÄVLAR I MINA BYXOR!! Panik kan jag ju säga. Nu har jag ett konstigt bett på benet och det känns som myror överallt:-O
Ja kolla jag träffade en människa för första gången på flera veckor:-P
Nasrin snygg och sommrig as always:-)


Satt på apan och käkade en glass när jag fick syn på denna, lätt jag vill ha!:-D


Nu sitter jag och gruvar, jag ska träna idag, jag SKA. Men det känns jätteläskigt, jag vet ju tamejfan inte hur man gör typ hahah. Och dessutom står det i papprena att man inte ens får snusa där inne, ok rökning fattar jag, alkohol fattar jag, men god damnit kom igen, snusning?? Fuck that jag tänker minsann inte ta ut min snus i alla fall.

Wella wella.. Smell ya later!



Men kuuul då. Jag hatar träning. Eller jag hatar inte träning, jag hatar min noja. Jag var faktiskt på gymet, såg inte en människa på första våningen så jag andades ut och hittade till konditionsgrejerna. Jag valde en sån där maskin som man trampar på, typ en trappmaskin fast åt sidorna istället. Efter en stunds pillande lyckades jag ställa in rätt och tänkte trampa i en kvart och sen prova lite annat. Sen kom det massa folk, två killar tog maskinerna bakom mig. Då kom nojan, tänk om jag ser ut som värsta mesen? Sen hörde jag en av dem skratta till, säkert för han tittade på mig, han pekade säkert till sin kompis också så han också skrattade åt hur dum jag såg ut där jag trampade på fel sätt värre än jävla bambi på hal is.. De tre sista minutrarna gick sååååå sakta, allt jag kunde tänka på var att jag ville bort därifrån så de inte kunde skratta åt mig mer:-O Så alltså, jag tränade en kvart idag och cyklade sen hem igen, skamsen och missnöjd.

Vilka dagar och tider tränar folk mest sällan? Nån träningstönt som vet rutinerna? Jag måste ta reda på det iaf, för DÅ ska jag träna, när alla andra är "upptagna" med annat.

Tack och hej. Nu ska jag duscha och sen skära ananas och sen köra iväg mammas bil till biltvätten, med henne i passagerarsätet såklart:-P

Nån som behöver bilen tvättad föresten? Skit i sån där automat tvätt, jag gör det för halva priset, iklädd bikini om så önskas;-P Hehe. Jag kan även städa ditt hem, baka kakor, laga mat, klippa gräs, måla hus m.m till låga fina slavpriser;-D

Oh

Fy fan vilken åska det var i natt, vaknade fan av den och blev både deprimerad och skitskraj asså:-O

Men solen kom ju sen iaf, sweeet! Blev lite sola innan molnen och regnet kom iaf:-)





Nu har jag äntligen skaffat månadskort på Tenton, från och med imorgon ska jag bli en sån där träningstönt;-P

RSS 2.0