Uuh

I don't think I can do this..
The risk of goin tru all that shit again
the pain, the tears, the wondering sleepless nights..

Oskyldig tills motsatsen bevisats huh?
Men tänk om jag stannar hos ett svin,
eller faktiskt backar från nån som är riktigt fin?

Gaaah, what should I do..!?:-(

Åååh

Fjärde gången jag lämnar sängen.. Toa, toa, tristess, äta ost.. Ja jag fick ett sjukt sug efter ost så jag åt en skiva men fy det smakade inte som jag tänkt mig, snarare typ yougurt. Bläh. Nu är jag sugen på nåt annat men vet inte vad. Kanske en snus hade hjälpt men det har jag inga av. Halv jävla fem.. Känns ovärt att somna nu när jag ska tvätta om två och en halv timme. Sen halv elva ska jag vara på vårdcentralen och sen ner på stan och lämna ett papper. Får ta en powernap vid tolv tiden idag istället.

Nu sitter jag och väntar på senaste Gossip Girl som blev upplagt för några minuter sedan. Yeye snart har jag det!:-D


Pallade inte tvätta, var bara nåt enstaka plagg ändå. Istället tog jag extra lång tid på mig i badrummet, sååå skönt att bo själv å inte ha nån som väntar på toan haha. Håller på koka te nu med lots and lots of sugah och väntar på att klockan ska bli halv elva så jag kan ta itu med nästa moment, nervös! Funderar på att ringa Gröna Lund kl nio med, de skulle ringa mig iofs men palla sitta som ett fån och vänta hela dagen på deras samtal..

Dagens Gossip Girl var för övrigt wonderful, as always;-D

Best wish kiss kiss!^^



Men holy crap! Inga bra tecken när d gäller grönan jobbet. Igår när jag ringde satt de i möte och idag är många sjuka så jag fick återigen beskedet om att jag kommer bli uppringd, dock kanske inte idag pga den här sjukan som går där borta. Hör jag inget idag så ringer jag tamejfan imorgon igen, jag ska inte gå arbetslös i sommar, punkt slut!:-)

Kinda

"Just pour me a drink
Right outta the can
I don't wanna think
I just want my man"
                                     - Nellie McKay

:-(

Waxaan mar kasta tebayaa isaga..

När alla festar leker Malin i köket

Jamen typ. Igår drack alla på sina håll men själv käkade jag middag hos mamma och ägnade mig sedan resten av kvällen åt att baka och lära mig laga sambus. Maaaan vad drygt det var, men jag tror jag lyckades iaf. En vän var här och sa det var inte illa för att vara första gången haha. Jag älskar verkligen att laga mat och baka. Inspirationen jag förlorade för längesedan som gjorde att jag inte längre kunde rita har kommit tillbaka men nu i köket istället för på papper. Jag kan se en ingrediens som verkar kul och direkt veta vad jag ska laga med den. Lovely!:-D


Hemmagjorda twix och sambus. Båda helt ok:-D

Pratade om allt möjligt igår men också om saker som verkligen fick mig att tänka. Egentligen finns ju den där känslan inom mig nånstans som säger om något är bra eller dåligt men oftast funkar jag så att när jag har mitt heart set on something så försvinner plötsligt min självbevarelsebedrift helt. Tur jag inte är en fisk eller nåt, lätt jag skulle varit fiskad för längesen då. Och tur att du pratade med mig saaxiib, du aktiverade min hjärna igen så nu ligger hjärnaktiviteten på nästan samma nivå som hjärtaktiviteten, nästan iaf. Aad baad u mahadsantahay:-)

Nu ska jag plugga lite teori och sen sova, innan jag totalt flippar igen. Moodsvings jaoo.. Palla.

Oooh

Senaste Gossip Girl dödar! Shiiit jag tror inte jag pallar vänta till nästa vecka asså. Luvluvluv!!

Deklarerade idag faktiskt, skönt att veta att jag slipper betala restskatt. Jag kommer faktiskt få tillbaka. Så underbart! Inte så mycket som jag hoppades på men men..

Btw så har jag fått nåt knas sug de senaste två dagarna, som abstinens och inget hjälper. Skulle kunna äta upp hela Icasortimentet asså:-O Om jag inte visste bättre skulle jag nästan tro att jag är gravid haha. Men no worries oki, d lugnt jaoo.



En vacker dag

Så skönt med sol ute idag, var bara fingrarna jag frös om faktiskt. Jag mötte Flower och Antonia och vi kollade i massa affärer, oooh vad jag vill börja jobba så jag kan handla igen. Hittade en skinnjacka som satt döbra men den kostade 900, inte min prisklass alltså.. Prövade ett par fina Nike skor med som jag känner mig på vippen att köpa när jag får pengar, får se efter att räkningar och mat är fixat.

Dagens bilder. Min matlagning knäcker by the way;-P

De här har jag förälskat mig i. Någon som vet var man kan köpa?

Usch hoppas verkligen jag får pengar snart, jag har klantat bort mina allergitabletter och har inte råd att köpa nya. Börjar kännas som fan nu jaoo!:-O






(Baby I miss u so much!)


Säljer mina stackars jeans nu

Är man fattig så är man:-(


http://www.tradera.com/Supersnygga-jeans-med-mudd-fran-Bikbok-auktion_88051359

Så där ja

Meritförteckningen och personliga breven ser äntligen vettiga ut, fler jobb är sökta och nu står jag som bostadssökande på Stockholms stads bostadsförmedling. Hoppas verkligen det går framåt nu bara, jag håller tummarna och hoppas:-)

I helgen ska jag fråga farfar om vi kan köra lite, måste verkligen fixa körkortet nu! Om han är busy kanske jag drar till Sthlm och pussas lite, om sweetie inte är busy med vill säga.

Shiiit vad jag är röksugen nu asså..! Dags att sluta kanske jag vet, men oh det är så svårt juu. Hungrig är jag med och sugen på choklad. Tror jag ska laga lite lax och koka lite te och sen sova och drömma om bättre tider:-P



This one's for u baby, Derrick morgan- Stand by me:-*

It's lovely jaoo

<3

Can't

Dammit I can't focus! Jag kan inte koncentrera mig på allt vettigt jag borde. Åååååh!! Körkort och jobb är viktigast nu. Körkortet måste jag fixa snarast möjligt och jobb vill jag helst hitta innan månaden är slut så jag vet vad jag ska göra med lägenheten. Jag är så sugen på att flytta till Sthlm och kunna vara nära sis och ha närmare mellan Gbg och Ume.

Måste börja träna med så jag får lite muskler. Flower sa att jag har blivit skinny igen, det är sjukt hur mycket jag kan bli större och mindre på så korta perioder. I've gotta get my ass back jaoo..


Maybe



Beep, beep on
Now there goes my phone
And once again
I’m just hoping it’s a text from you
It ain’t right
Read your messages twice, thrice, four times a night it’s true
Everyday I patiently wait
Feeling like a fool but I do anyway
Nothing can feel as sweet and as real
As knowing I wouldn't waiting in vain

And maybe it’s true I’m caught up on you
Maybe there’s a chance you’re stuck on me too
Maybe I’m wrong and it’s all in my head
Maybe we're afraid of words we both hadn’t said

I’m always connected online
Hooked facebook all the time
Hoping you've checked my profile
Just can't help wondering why you play it cool
But I’m hopelessly falling for you
Every night on the phone and I
In love with you and I know that you like it boy
All joking aside, between you and I
Come out and say what we’re trying to hide

And maybe it’s true I’m caught up on you
Maybe there’s a chance you’re stuck on me too
Maybe I’m wrong and it’s all in my head
Maybe we're afraid of words we both hadn’t said

Like I really want you
I think I need you
Maybe I miss you
I’m thinking of you
Like I really want you
I think I need you
Maybe I miss you
I’m thinking of you

And maybe it’s true I’m caught up on you
Maybe there’s a chance you’re stuck on me too
Maybe I’m wrong and it’s all in my head
Maybe we're afraid of words we both hadn’t said

Veckan som gått

har varit helt underbar på många olika sätt. Att få vara i fjällen med sis och farmor och farfar var helmys och det var bara en dag som vädret sög. Fint sällskap, god mat och massa åkande. Kunde inte varit bättre:-D



Sen var det som sagt stress väl hemma igen för att sedan sätta sig i bilen med pappa, Marie och Felicia och dra ned till storstan. Torsdag natt blev knappt nån sömn för jag fastnade på telefonen så jag var sjukt trött när Felicia väckte mig och tyckte vi skulle leka. Sis var på jobbet då och pappa skulle fixa hennes bil så jag var barnvakt halva dagen. Den andra halvan av dagen började med massa nervositet och slutade alldeles underbart i en annan del av Sthlm. Hela helgen var underbar faktiskt, too good to be true kanske. Om det är äkta eller jävligt bra spel återstår att se. Såhär glad har jag inte varit på länge i alla fall. Aaw..


Hahah


Snabbis

Jo jag har alltså varit i fjällen sedan i lördags, det var lovely och nu har jag träningsvärk som fan hehe. Har inte tid att skriva just nu för jag ska vidare så update kommer nog tidigast söndag. Här är en kul grej som jag snodde från Bootybitch blogg dock, klockrent.

Saker som bara händer i porrfilmer:

* Män är aldrig impontenta

* När en man tillfredsställer en kvinna oralt är 10 sekunder mer än tillräckligt

* Om en främmande man kommer på en kvinna med att onanera, så skriker hon inte generat utan insisterar på att han ska ha sex med henne

* Kvinnor ler uppskattande när man sprutar sperma i ansiktet på dom

* Kvinnor njuter av att ha sex med fula, medelålders män

* Kvinnor stönar okontrollerat när dom suger av en man

* Kvinnor kommer alltid samtidigt som männen

* En avsugning är alltid en god hjälp när en kvinna vill slippa betala fortkörningsböter

* Alla kvinnor låter mycket när dom har sex

* Folk på 70-talet kunde inte knulla utan ett vilt gitarrsolo i bakgrunden

* En vanlig och njutbar sexuell övning för en man är att ta sin halvstyva penis och daska den upprepade gånger mot en kvinnas häck

* Män stönar alltid "OH YEAH!" när det går för dom

* Om två män deltar så gör dom "high five" (och tjejen blir inte upprörd)

* Dubbel penetrering får kvinnor att le

* Det finns en handling

* Sjuksköterskor suger av sina patienter

* Män drar sig alltid ur när dom kommer

* Kvinnor har aldrig huvudvärk eller mens

* Om du ertappar en kille och hans flickvän med att ha sex utomhus så bankar inte killen skiten ur dig om du trycker in din kuk i munnen på tjejen

* När din flickvän ertappar sin bästa väninna med att suga av dig är hon bara arg en liten stund och sen har hon sex med er båda två

* När en kvinna suger av en mans kuk är det viktigt för honom att påminna henne om det. "Sug!"

* Rövhål är rena

* När en man kommer på en kvinnas häck är det ett tillfredsställande resultat för båda parter

* Kvinnor ser alltid glatt överraskade ut när dom öppnar en mans byxor och hittar en kuk där

* Män behöver inte be

* När en man står upp under en avsugning lägger han alltid ena handen bakpå den knäböjande kvinnans huvud och den andra stolt på höften


Daaaaaamn

Det här går inte alltså. Jag måste bli av med den här lägenheten på något sätt den är på tok för dyr. Den käkar upp halva min A-kassa och sen elräkning, bredband, busskort, mobilpengar och CSN på det så är det ju nästan kört. Jag får ta och flytta in i ett förråd helt enkelt. Någon som vill ha en lägenhet på Teg?

M.

1. Vad heter du?: Malin
2. Ett ord på fyra bokstäver: Mjöl
3. Flicknamn: Miryam
4. Pojknamn: Mustafa
5. Yrke : Montör
6. Färg: Mint
7. Klädesplagg: Mysbyxor
8. Mat: Morotsbiffar
9. Sak i badrummet : Mascara
10. Plats/stad: Malmö
11. En orsak att vara sen: Morgonsex
12. Något man skriker: My god!
13. Film: My best friends girl
14. Något man dricker: Mojitos
15. Band: Mr Easy
16. Djur: Mus
17. Gatunaman: Mårdvägen
18. Bil: Mercedes
19. Sång: Man is the least
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Matkrig

Regler:
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

Sweet





Can't sleep I'm daydreamin' too much:-P


A little help please?

Ska beställa, ett eller två par.. Men vilket/vilka?:-O

Fullpris 69 euro
Rea 45 euro
Fullpris 69 euro
Rea 45 euro

So, hjälp? Beslutsångest jaoooo!

Yay

Inom 21 dagar har jag de här!:-D Luktar och smakar ros;-)



Idag har jag varit på stationen och fikat med F innan han for till Gävle, så sjukt längesen vi sågs och vi lär inte träffas heller förrns om typ två veckor för när han kommer tillbaka åker jag till fjällen och sen Sthlm.

Imorse kom M hem igen och jag blir redan galen. Pengarna jag skulle fått igår har såklart fortfarande inte dykt upp och för det har jag lust att slå ihjäl "någon". Har räkningar som måste betalas och jag pallar ingen inkasso faktiskt. Dammit! Är skyldig mamma pengar med men de kan jag ju inte betala nu heller, tack M, tack så hemskt mycket.. Jag pallar inte heller bo med någon längre, det driver mig till vansinne att inte få vara ifred, att inte kunna göra något över huvud taget utan att bli iaktagen. Gaaah! Someone please shoot me. När jag kommer tillbaka från min lilla resa får det tamejfan vara nog. Då måste han flytta punkt slut. Det är störande som fan att ha någon här som inte betalar vare sig hyra eller mat eller något överhuvudtaget men som ändå är här jämt och sover, äter min mat, kollar på min tv och använder mitt internet. Jag vill vara ifred!




monday mornin'.

Jag hade faktiskt massor att skriva men just nu är det stopp i skallen på mig och jag är som vanligt insnöad på musik, just nu gamla reggaeklassiker. Me like jaoo! Sitter och väntar på cash på kontot och förhoppningsvis ett lämplighetsintyg i brevlådan så jag kan börja köra på riktigt nån gång.


RSS 2.0